video-sa-prevodom-prica-naseg-porobljavanja-youtube

Видео са преводом: Прича нашег поробљавања

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Велими Гашпарић канал

Прича вашег поробљавања

Кратка историја људског ропства

Као и све животиње, људска бића желе да доминирају и искоришћавају ресурсе око себе. Најпре смо ловили и јели плодове земље, али се онда нешто чаробно и страшно догодило са нашим умом.

Постали смо, једини међу животињама уплашени смрти и будућих губитака. То је био почетак наше велике трагедије, али и још веће могућности (за манипулисање).

Када смо почели да се бојимо смрти, повреда и затвора, постали смо подложни контроли и тако „драгоцени“ на начин на који ниједан ресурс никада није могао бити. Највећи ресурс за људско биће нису природна богатства, алати, животиње или земља – већ:

Контрола других људских бића

Овај „људски узгој“ је био најпрофитабилније и најдеструктивније занимање крот историју, а сада је достигло врхунац своје деструктивности.

Људско друштво се не може рационално схватити док се не сагледа његова права природа: низ „фарми“ где људи-фармери поседују људска бића као стоку. Неки људи су збуњени јер државе пружају некакву здравствену негу и образовање, па зато замишљају да постоји нека добродушност у томе.

Људски фармери пружају „здравствену заштиту“ и „образовање“ (дресуру) своје људске стоке због продуктивности, на истоветан начин као што се ради на фармама где држе животиње.

„Могу нас држати само у кавезима које не видимо“

Извор: Velimir Gaššarić | YouTube

www.youtube.com/watch?v=Eel8Xttaohk

http://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/prica-vaseg-porobljavanja-video

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia