video-sa-prevodom-maks-igan-evo-kako-svet-stvarno-funkcionise

Видео са преводом: Макс Иган | Ево како свет стварно функционише

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: YouTube | Велимир Гашпарић

Макс Иган: Ево како свет стварно функционише

Замислите да имате народну банку која креира новац са каматом од 0,5 % и да онда једног дана гувернер каже „нећемо више овако, задужујмо се по 16 пута скупљој цени што ћемо касније платити порезима“.

Ако живите у држави која има „националну“ банку и Свестку Банку, фирму која може легално правити новац ни из чега, они снабдевају државу новцем уз камате. Због тога смо сви у обавези плаћати порез на свој рад да би отплатили камате на државни зајам од приватне банке.

Људи су преварени да порез који плаћају иде на инфраструктуру, и да без пореза не би било путева ни школа али истина је сасвим другачија:

Влада има законско право да штампа свој новац и контролише његову вредност, али уместо тога праву контролу имају приватне банке као што су FED, Светска Банка и Међународни Монетарни Фонд, чијим се кредитима плаћа градња инфраструктуре, школа и свега осталог – нама остаје само плаћање камате.

Сви запослени су присиљени да током године одраде неколико месеци „џабе“ само да би се отплатиле камате приватним банкама као што су ММФ или СБ.

То је једна велика, приватно вођена превара и пљачка.

Ако икада дозволите (или будете натерани) да вам уграде микро-чип и укину готов новац, онда ће сви рачуни и порези бити аутоматски скинути са вашег рачуна када их треба платити – свеједно имали „новца“ или не.

Ако се побуните против система – само ће искључити чип…

Извор: Велимир Гашпарић YouTube канал

www.youtube.com/watch?v=U60T3RK7VEM

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia