Max-Igan-transhumanizam-i-korporatizam

Трансхуманизам и корпоратизам (видео са преводом)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Трансхуманизам и корпоратизам: глобализација и пост-демократско друштво

Макс Иган гост у емисији „На ивици науке“ – водитељ: Крешимир Мишак

  • Емисија обрађује тему трансхуманизма и корпоратизма, са освртом на нове термине глобализације: пост-индустријско и пост- демократско друштво.

Зачеци корпоратизма налазе се у Папиној були Unam Sanctam из 1302 године, а време у коме живимо је завршна фаза. Глобална власт подељена је на три центра моћи: Лондон контролише светске финансије, Вашингтон је задужен за „безбедност“, а Рим (још увек) полаже право на наше душе.

  • Државе су претворене у корпорације, које се налазе у власништву и под принудном управом мултинационалних, наднационалних институција: УН, ММФ, НАТО и СЗО.

Емисија говори о манипулацији становништвом злоупотребом науке, кроз електромагнетске таласе, ГМО храну, вакцине, chemtrails и нови глобални вирус: моргелоне (morgellons)

Корпоратизам је заједнички систем владавине заснован на блиском удружењу власти, војске и крупног бизниса. Данашњу тријаду корпоратизма на глобалном нивоу чине Вашингтон као војни центар, Лондон као срце крупног капитала и Ватикан у улози власника наших душа. Присуство Папа Фрање седници УН на којој се промовисала „Агенда 2030“ није изненађење ако се зна улога Ватикана у самом зачетку корпоратизма.

Вишевековни напор елите да цео свет стави под своју контролу пролазио је кроз фазе глобалних сукоба, јер ништа не мења свет као светски рат *. Колико је све подређено глобализацији сведочи податак да су државе означене као „осовине зла“ наводног рата против тероризма биле искључиво оне које нису имале централну банку. Централизација државне банке предуслов је увођења земље у дужничко ропство, чиме се доводи у подређени економски положај који омогућава лако даљинско управљања из Лондонске централе.

Теорија приватног власништва пада у воду када схватимо да смо уместо власници – само најамници наше куће, стана, аутомобила и породице. Поносни роб који плаћа држави рекет (порез, таксу) може живети у „својој“ кући и возити „свој“ аутомобил. Оног тренутка када корпоративној држави престану уплате пореза и такси – илузија „приватног власништва“ нестаје заједно са заплењеном имовином.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia