video-tajna-drustva-i-trece-svetski-rat-balkan-info-prof-dr-svetozar-radisic

Тајна друштва припремају Трећи Светски рат

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Балкан Инфо

Тајна друштва припремају Трећи Светски рат

Гост емисије коју води Теша Тешановић је Професор Доктор Светозар Радишић, пензионисани пуковник ВЈ и експерт за стратегију и доктрину ненасилног облика ратовања. Проф Др Светозар Радишић је експерт за неоружане облике агресије и психолошко ратовање, први је на овим просторима употребио термин „неокорикални рат“ и сведимензионалну одбрану.

Радишић је аутор више књига, међу којима су: Неокортикални рат, Сатана се више не крије, Рат свих против свих, Освајање слободе (ратови будућности), Нестанак великог брата и неоружани облици агресије. Професор важи за великог познаваоца новог светског поретка, али и рада и структуре тајних друштава и њиховог деловања.

Тема емисије је историја и деловање тајних друштава, од њихових зачетака у древном Египту до недавног отварања тунела Готард. Између осталог, Професор објашњава и термин Црног Папе, али и центре моћи које обележавају симболи тајних друштава.

Њихови циљеви су дубљи и дуже трају од самог Хришћанства, а међу њима се налази изградња Новог Светског Поретка, чији је предуслов – Трећи светски рат.

Ништа не мења једно друштво из корена боље него рат, а уколико желите променити цели свет – направите светски рат за нови глобални поредак.

Видео: Балкан Инфо

www.youtube.com/watch?v=XwbgGu5waZQ

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia