Predrag Popović - Vučić je diktator koji gubi kontrolu nad svojim kartelom - Balkan Info

Предраг Поповић – Вучић је диктатор који губи контролу над својим картелом

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Видео: Теша Тешановић | Балкан Инфо

  • Интервју: Предраг Поповић

Вучић је диктатор који губи контролу над својим картелом

Гост емисије „Интервју“ био је господин Предраг Поповић, бивши уредник Дневног Телеграфа, Национала и Правде.

За себе воли да каже да је до 24. године био скоро срећан човек, а онда је почео да се бави новинарством. Био је помоћник главног уредника „Дневног телеграфа“ са Славком Ћурувијом. Пет месеци након убиства Славка Ћурувије написао је књигу о његовом животу.

У децембру 2001. године покренуо је дневни лист „Национал“, који је шест дана после убиства Зорана Ђинђића забрањен вољом лидера ДОС-а, жељних освете због раскринкавања њихових веза са сурчинско-земунским мафијашима.

После кратких уредничких авантура, направио је највећу животну грешку – прихватио је позив Александра Вучића да уређује „Правду“. Уз искрено кајање због тога, сатисфакцију је нашао у објављивању четири књиге о Вучићу, док је пета књига под радним називом "Суђење Вучићу" тренутно у припреми.
  • Био је близак сарадник Александра Вучића, а данас му је један од најжешћих критичара који износи бројне инсајдерске приче из Вучићевог најближег окружења.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је Предраг Поповић упознао Александра Вучића, ко су људи из најближег Вучићевог окружења, зашто је Никола Петровић напустио напредњачки картел у овом тренутку, каква је улога Горана Веселиновића и да ли је он једини Вучићев прави пријатељ данас, како Владимир Беба Поповић почиње да губи конекције са Милом Ђукановићем и Александром Вучићем, зашто је Зоран Ђинђић прихватио Бебу и Чеду као најближе сараднике, да ли је Станко Суботић Цане мислио да ће Беба Поповић решити његов проблем са потерницом због шверца дувана, зашто је Александар Вучић најбоља Цанетова инвестиција, да ли Вучић губи контролу над својим картелом, шта је права позадина сукоба између Александра Вучића и Томислава Николића, зашто је Вучић одлучио да још увек не сахрани Тому у маузолеју у Бајчетини, да ли је тачно да је Никола Петровић одбио чак и да сведочи о сукобу између Андреја Вучића и Звонка Веселиновића, каква је веза између Звонка Веселиновића и случаја Савамала, колико је моћан Вучићев брат Андреј Вучић, зашто је Александар Вучић измислио случај Јајинци и каква је повезаност тог случаја са променама у БИА, зашто Томислав Николић неће допустити да Зорана Михајловић или Ивица Дачић добију место премијера, како би изгледало цепање Српске напредне странке када брод почне да тоне, како је Небојша Стефановић добио надимак Неша Слина, колико је на Вучића утицало то што је био истакнути српски националиста и члан Српске радикалне странке, како је Вучић измислио причу да је он требао да буде мета приликом бомбардовања зграде РТС, да ли су Војислав Шешељ и Александар Вучић данас у дилу и како изгледа та њихова сарадња, да ли ће Вучић успети да надшешељи Шешеља, зашто Шешељ чека и још увек не напада Вучића, какве су шансе Вука Јеремића да угрози Александра Вучића, зашто свако од нас мора да изађе на изборе и гласа против Александра Вучића, шта је позадина објављивања фотографија Златибора Лончара са члановима земунског клана, како се види да је Вучић обичан силеџија који само повлачи погрешне потезе, шта је права истина о изградњи Београда на води, како је Драган Ј. Вучићевић метастазирао у главног уредника Информера од некадашњег сарадника Предрага Поповића из Национала, да ли су Вучић и напредњаци окупатори који отимају будућност српског народа, каква је улога Александра Вучића у убиству Славка Ћурувије, да ли су тачне тврдње Велимира Илића да је Војислав Шешељ један од твораца земунског клана, али и о бројним другим занимљивим темама.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia