Jeffrey-Grupp-Kresimir-Misak-korporatizam

„Корпоратизам“ видео са преводом

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Џефри Груп у емисији „Корпоратизам“, водитељ Крешимир Мишак

  • Корпоратизам је економска страна фашизма, која је заснована на комбинацији снажне централизоване недемократске власти са великим корпорацијама. Међутим, ова пракса је присутна и данас.

Професор Џефри Груп верује да чак надилази тежњу за профитом и улази у сваку пору живота и и представља психолошку категорију. Људима преко корпоративних медија уграђују став да је корпоративни систем најнапредније акционарско друштво.

Џефри Груп говори о поробљавању људског духа грађана света од великиих монополистичких корпорација које контролишу светске ресурсе, земљу, рат, медицину, информације, храну, превоз, воду, пошту, образовање и размишљање

Корпоратизам је заједнички систем владавине заснован на блиском удружењу власти, војске и крупног бизниса. Данашњу тријаду корпоратизма на глобалном нивоу чине Вашингтон као војни центар, Лондон као срце крупног капитала и Ватикан у улози власника наших душа. Присуство Папа Фрање седници УН на којој се промовисала „Агенда 2030“ није изненађење ако се зна улога Ватикана у самом зачетку корпоратизма.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia