Jugiliks-zabranjeni-intervju-ubistvo-djindjica-i-nevladine-organizacije

Југиликс: Забрањени интервју | Шта је прећутано у убиству Ђинђића

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

..једино место одакле је могао да буде гађан је из Немањине, значи било је немогуће да буде погођен са места одакле је пуцао Звездан Јовановић…

Људи који су финансирали то налазили су се споља. У томе су учествовали много високе личности, које су биле наводно малтретиране од Зорана Ђинђића.

До 2003 године је извршена приватизација око 200 или 250 највећих комбината у Србији, који су вредели око 400 милијарди евра. То су били комбинати који су имали од 2,000 до 10,000 људи. Све је то уништено до краја мандата Зорана Ђинђића. Зато је убијен.

Овде се није радило о убиству Зорана Ђинђића зато што је неко хтео да изврши промене у политичкој власти, овде се ради о државном службенику владе кога су они ликвидирали да би могли своје економске махинације и свој економски геноцид према Србији да прикрију.

Мучеником су га учинили они који су га убили, а то је био њихов циљ и тако је ушао у историју. Ђинђића су убили они његови, који су формирали удружење које су назвали ДОС, то удружење је опљачкало Србију. Да је хтео ДОС да заштити Ђинђића имао је довољно времена.

„Два месеца пре убиства Зорна Ђинђића обавестио сам надлежне органе и знам да је стигло до Душана Михајловића. Зашто нису хтели да га заштите – нека објасне јавности“ – Пуковник Славко Никић

Криминалне групације људи које се налазе у тајним службама су се организовале и за своје интересе извршиле тада смакнуће Слободана Милошевића његовим одвођењем у Хаг. На власт су довели нестручне и неуке људе, који су тек почели да се баве политиком, злоупотребили их за своје приватне интересе и када су их довели на власт – уценили су иха са оним што су знали о њима.

"Петог октобра није се радило ни о каквој демократској промени, и није била победа народа и демократије, већ победа криминалних организација који су извршили војни пуч и државни преврат." - Југослав Петрушић

Извор : Jugiliks

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia