goran-jevtovic-pojmovnik-kosovske-katastrofe-naslovi-fb-reporter

Југиликс видео: Трговина људским органима и невладине организације

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: YouTube

„2001-е године су Шиптари издвојили милијарду и двеста да купе независност код српских политичара“ – Пуковник Стеван Ђуровић, заменик начелника КОС-а ВЈ

Шокантна сведочења о трговини људским органима и невладиним организацијама

  • Пуковник Полиције Славко Никић:
Ово је 156 најстроже чуваних тајни западних обавештајних служби, шиптарске обавештајне службе и албанскек обавештајне службе. Све невладине организације које су лобирале за шиптарске интересе су плаћене парама које су шиптари зарадили продајући органе Срба који нису размењени, који су им остали као поклон тих невладиних организација.
  • Пуковник и оперативац француске DGST Југослав Петрушић:

Турска је била једна од првих држава на свету која је радила traficking људских органа, они су се добрим делом и тим послом обогатили. Са наше територије су покрали много девојака, пошто кажу да женска јетра има највећу цену. Од 1992-е до 2002-е године је близу 10,000 девојака нестало њиховим путем (коридором).

У свему томе су учествовали лекари, који су на специјализованим бродовима где су водили те жене живе и одатле су ишли и вршили операције, односно давали јетре арапском и црначком свету, где су их продавали за неколико милиона еура.

Наше војне безбедоносне службе су 1991-е године имале записнике пресретнутих разговора између Весне Босанац и хрватске војске где је Весна Босанац тражила сваког човека са нултом крвном групом, односно специјланим крвним групама.

Током 1991-е године само са хрватског ратишта нестало је око 2,500 људи којима се никада неће наћи траг, и никада их неће наћи. Они су коришћени управо за traficking органа.

Најтежи моменат у мом животу је био 15-ог Маја 1999-е године када сам повучен са Косова, а имао сам податке од једног официра УЧК да ће 172 девојке бити преведене преко албанске границе и дате доктору Вуљају и Рамушу Харадинају, и да ће их они продати од 25,000 до 100,000 долара турском доктору, а одатле одведени у треће земље где ће им бити украдени њихови (телесни) органи и коришћени за препродају...
Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia