Дејвид-Ајк-ефекат-стада

Емисија „Инфоратници“ водитељ Биљана Ђоровић – гост: Дејвид Ајк

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Радио Снага Народа

  • Емисија „Инфоратници“, водитељ Биљана Ђоровић, гост:

Дејвид Ајк

Западни медији су скројени као за децу

  • Дејвид Ајк је легендарни истраживач који двадесет седам година разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу и манипулацију људских судбина у циљу потпуног овладавања планетом од стране нељудских ентитета и депопулације планете.

Дејвид Ајк је прешао дуг пут од како је 29.априла 1991.године током интервјуа у веома гледаном шоу програму Wogan, Терија Вогана, једном од ударних програма BBC-ија био исмејан, понижен и повређен од стране аудиторијума а потом и медија због изношења неких од својих увида, до првог наступа на препуном стадиону Вембли, када је говорио пуних девет сати. Двадесет књига преведених на бројне светске језике, наступи у 60 земаља широм света сведочанство су да је Дејвид Ајк прецизно повезивао тачкице у мозаику праве реалности – са свешћу да будућност врсте зависи од могућности да се човечанство прене из матрикса и одлучно супротстави тамним коридорима моћи.

У Србији сам постао необично свестан чињенице да многи људи разумеју ове информације, да су свесни њихове истинитости и то је веома веома охрабрујућа спознаја. Надам се да ће вам ова свесност о томе шта се заиста дешава обезбедити да Србија никада не уђе у ЕУ и никада не уђе у НАТО. Улазак у ове монструозне творевине представља апсорбујућу асимилацију од стране политичко – финансијске и војне структуре Новог светског поретка који гуши суверенитет држава.

Таква је природа ЕУ и то из простог разлога: уколико неколицина вас жели да контролише већину морате да имате централизовано доношење одлука. Што више централизујете одлуке, та мањина ће контролисати све више људи и зато имамо глобализацију и ЕУ и имамо централизацију у свакој области наших живота.

Имамо централизацију моћи преко корпорација, финансија и трговине и оно што се дешава и што видим широм света је да смо дошли до кључне тачке у којој је довољно људи достигло тај ниво разумевања и свести да није уопште битно за коју партију гласате, јер било која партија која има шансе да формира владу – ради исто.

Заиста, надам се да је лаж звана „избори“ толико јасна људима, да ће они најзад схватити да нема сврхе и смисла веровати да се ствари могу решити кроз постојећи политички систем. Не, тако не можемо. Променићемо ствари тако што нећемо сарађивати са политичким системом. Не путем насиља, не неопходно путем протествовања на улицама, али једноставно нећемо сарађивати са њима.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia