Duci-SImonovic-EU-poredak-nad-Serbijom

Дуци Симоновић о ЕУ поретку (видео)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Љубодраг Дуци Симоновић „ЕУ поредак над Сербијом“ (видео)

  • Градња супер-државе постаје средство за стабилизовање капитализма и за његов раст. Зато су ти политички „лидери“ као што је Блер, Шредер, или сада Меркел само дворске луде мултинационалних корпорација.

Више нема правне државе – демократија запада је политички облик владавине капитала над људима. Управо те најразвијеније капиталистичке земље су промотери масовног идиотизма „кока кола културе“. Уништава се културно наслеђе јер без њега нема ни слободарске идеје ни слободарских покрета.

Ми смо потпуно подредили наш простор американизацији у духовној сфери, и ми морамо да постанемо ђубретарска радна снага уједињене Европе. То је судбина која је предвиђена нашем народу у Европској Заједници.

То је један монструозни механизам који се ради свуда у свету. Апатија се намерно ствара у нашем друштву, да се људи не би политички ујединили и довели на власт људе који стварно желе да подигну земљу.

Тај амерички пројекат почива на илузијама и бомбама, идеја слободе и права којом су се некада поносили – све је то бачено на страну, и питање је колико ће дуго они још да преживе са тим једним монструозним механизмом уништавања свих ресурса.

Немачка покушава да отме Војводину од Сербије, то је цена нашег уласка у Европску Заједницу и то треба да се каже нашем народу. Траже да Санџак добије статус аутономије који им гарантује независност. То је њихова стратешка оријентација, а Балкан је предвиђен за војни коридор.

Путем наших људи се купује овде, многи код нас не знају да су то само имена – Сорош је само име, иза њега стоји ЦИА. То је начин да нас разоре. Зато се сада намећу колонијални митови, тај слугерањски статус и да се са тим помиримо.

Када човек има у виду шта се дешава на западу, у Европској Заједници 35 милиона људи немају посла. Погледајте шта се дешава: у Енглеској нестане годишње 40,000 малолетне деце, које завршавају прво код педофила а после их касапе. Најпознатије њихове клинике откупљују органе на црно, преко 40% органа (за трансплатацију) се данас добија са тог монструозног тржишта. Колико је само наших девојака завршило на тим клиникама, искасапљено?

Погледајте само новине, шта се дешава – све људско што постоји у нама се уништава…

Извор: YouTube канал

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia