dejvid-ajk-pozadina-zbivanja-na-ivici-nauke-kresimir-misak

Дејвид Ајк: позадина збивања | На ивици науке – Крешимир Мишак

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Видео са преводом: На ивици науке | Крешимир Мишак

Дејвид Ајк: „Позадина збивања“

У хаосу информација којему смо изложени некад је тешко установити што је важно, што истинито, што дириговано, што добронамијерни, а што не. Једна од визура креће од премисе о центразилираној контроли имформација, финансија и политичког одлучивања, а кључни светски догађаји постају тек део сцеранија који нас води према развоју светске тоталитарне државе.

Оно што је интересантно је да ствари о којима сам писао пре двадесетак година долазе то тачке када је то може бити јасно видљиво.

Када неколицина људи жели контролисати буквално милијарде људи на све насилнији и много више тирански начин, мора се централизовати доношење одлука. Не деценијама или вековима, већ миленијумима тајна друштва стално и непрекидно централизирају свој моћ.

Тај процес је почео још када су људи живели у племенима, која су централизована у националне државе ради лакше контроле над становништвом. Процес кога зовемо глобализација апсорбује националне државе на исти начин и са потпутно истоветним разлогом како су то оне учиниле првобитним племенима.

Сада у средишту тако настале централизоване супер-државе шачица бирократа у тамним скупоценим оделима, који чак нису ни изабрани на политичким изборима – одлучује о животима стотина милиона људи.

Централизација моћи у Новом Светском Поретку није процес који се догађа само у државама, већ и власништву над корпорацијама, банкама и мејснтрим медијима. Крајњи циљ глобализације је стварање структуре једне светске владе – која ће диктирати свим земљама, које ће бити подељене на регије. Централна светска банка ће диктирати глобалне финансије, а постојаће само једна светска валута и то не готовинска – већ електронска.

За реализацију Агенде задужен је НАТО пакт коме је намењена улога светске армије, задужене за наметање воље централне светске владе.

Извор: makedonium1’s channel и YouTube канал

www.youtube.com/watch?v=Q_mBk4aro1w

www.youtube.com/watch?v=tL7R0NJINVI

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia