dejan-lucic-gost-emisije-balkan-info-voditelj-tesa-tesanovic

Дејан Лучић гост емисије Балкан Инфо | Водитељ Теша Тешановић

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Видео: Балкан Инфо

Дејан Лучић: „Исламска Република Србија“

  • Гост емисије „Интервју“ био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је председник политичког савета „Српског препорода“ и могуће будући кандидат за председника Србије.

Дејан Лучић је за многе обавештајни монструм, зато што је десетак година пре руске војне обавештајне службе објавио „План о обнови Хазарстана“ у својој књизи „Исламска република Немачка“! 1994. године у „Владарима из сенке“ објавио је сценарио прављења државе Војводине у оквиру „Операције Хабзбург“. О сецесији Космета био је немилосрдно искрен у „Тајнама албанске мафије“!

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о геополитичкој ситуацији у региону и у свету, о политичкој сцени Србије и о сукобима тајних служби, о томе како су Николић и Вучић слагали цео српски народ, о дестабилизацији држава на Балкану и о начинима како се можемо одупрети плановима владара из сенке за уништење Србије, али и о бројним другим занимљивим темама.

Извор: Балкан Инфо YouTube канал

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia