Darko Trifunović - Politička mafija i lažna elita su opljačkale celu Srbiju

Дарко Трифуновић – Политичка мафија и лажна елита опљачкале Србију

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Видео: Балкан Инфо

Политичка мафија и лажна елита су опљачкале целу Србију

  • Гост емисије „Интервју“ био је господин Дарко Трифуновић, стручњак за безбедност и геополитичке односе. Дарко Трифуновић је доктор наука безбедности, одбране и заштите, као магистар правних наука и секретар Института за безбедносне студије при Факултетету безбедности у Београду.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о службама безбедности и политичкој мафији која контролише Србију, ко штити Млађана Динкића и Богољуба Карића, да ли пројекат пројекат „Београд на води“ служи за прање новца, какве су улоге српских тајкуна попут Мирослава Мишковића, како је мафија добила власт у Србији, како је Тодорић стекао свој први милион и како хрватске обавештајне службе отимају српску земљу у Војводини.

.. зашто у српским тајним службама влада расуло и како се може утицати на промену тог стања, ко штити шверц дроге у Србији, да ли су Дарко Шарић и Јоца Амстердам мањи криминалци од Млађана Динкића и осталих политичара, како су закони легализовали шверц наоружања и војне опреме из Србије, да ли ће све НАТО ракете бити уперене према нама ако се направи руска војна база у Србији, зашто НАТО неће дозволити улазак Србије у НАТО, да ли је могуће да Србија уђе у Европску унију без уласка у НАТО пакт, али и о бројним другим занимљивим темама

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia