Andrej Fajgelj - Pozivam ljude na borbu i ustanak protiv Vučićevog režima

Андреј Фајгељ – Позивам људе на борбу и устанак против Вучићевог режима

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Видео: Теша Тешановић, Балкан Инфо

Андреј Фајгељ – Позивам људе на борбу и устанак против Вучићевог режима

  • Гост емисије „Интервју“ био је господин Андреј Фајгељ, универзитетски професор, политичар и дисидент.

Докторирао је на француском Универзитету „Пол Валери“ у Монпељеу, говори десетак језика, отац је четворо деце. Нетипична биографија савременог младог Србина. Негује традицију и сматра да се модерне битке не воде јатаганима.

Србија ће победити ако буде неговала знање, радне навике и чврст систем вредности. Ухапшен је под оптужбом да је позивао на ”рушење уставног поретка”, а непосредни повод за ово хапшење је био видео који је Фајгељ објавио на свом YоуТубе каналу. У свом видеу обраћању, Фајгељ говори о понижењу које је Александар Вучић у континуитету приређивао Србији и српском народу током бриселских преговора.

Све то закључно са посетом Јенса Столтенберга, када је премијер Србије дочекао представника злочиначког НАТО пакта хлебом и сољу и почасном гардом. Фајгељ каже да је то највеће понижење које је Србија доживела у времену свеопштег рушења вредносног система. Од тада, Андреј Фајгељ се још оштрије супротставља тежњи система да уништи наш идентитет, традицију и културу. Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је Вучић онемогућио независне кандидате да се појаве на председничким изборима, да ли су нотари део партијске војске Српске напредне странке, како су лажни бот Слина и доктор Смрт постали министри у Србији, какав тип прогона трпе људи блиски Андреју Фајгељу, зашто је српском народу потребан устанак против система, зашто Фајгељ сматра да је Вучић само тренутни управитељ логора званог Србија, да ли је Бил Клинтон мазио Вучића баш као Монику Левински, како Вучић програмира мозак српског народа и шта нам откривају скривене психолошке поруке из Вучићеве кампање, како организоване армије ботова симулирају глас народа, како лажна патриотска десница штити Вучића, зашто Андреј Фајгељ сматра да ће након његовог устанка завршити или на робији или у гробу, зашто Андреј Фајгељ сматра да је Вучић кретен, колико још може да потраје владавина Александра Вучића, али и о бројним другим занимљивим темама.

Интервју је снимљен 04.03.2017. године у нашим просторијама, у Београду.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia