Напад лажних застава (False Flags)

Напад лажних застава

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Напад лажних застава (False Flags)

– начин на који американци почињу ратове –

Такозвани “напад под лажном заставом” је начин на који американци започињу ратове – када им то одговара, наравно. Ипак, фамозни “False Flags Attacks “ није амерички изум: први пут је употребљен још у Старом Риму, када је Нерон 64.године п.н.е. запалио Рим, оптужио ни криве ни дужне Хришћане за то, који су након тога имали част и привилегију да скоро три века служе као храна лавовима у Римском Колосеуму.

Један, временски нама много ближи напад лажних застава је Хитлеров напад на Пољску, када је своје специјалце прерушио у Пољске војнике, који су напали Немачку границу, побили Немачке граничаре што је искоришћено – уз помоћ Гебелсове пропагандне машинерије – као повод за напад на Пољску и почетак кланице зване Други Светски рат.

Американци су ипак ти који ће у историји остати уписани као они који су тај термин довели до савршенства, уз обилну помоћ своје “гебелсовске машинерије”, познату и под именима ЦНН-а, ФОКС-а, ББЦ-а..

Вијетнамски рат је почео након фамозног “Тонкин инцидента”, када је амерички разарач торпедован наводно од стране Вијенмске морнарице, за који је чак и ЦИА-а шеф (доста година након тога, наравно), признао да је био у америчкој режији. Сам рат је трајао годинама, однео је милионе људских живота – цивилних, углавном, што је уосталом постаоло заштитни знак америчких војних авантура, они то иначе зову “колатерална штета”, један нама добро познат израз.

Иранско-Ирачки рат 1980-1988 је започет после америчке режије о наводном поседовању хемијског оружја од стране Ирана, да би након завршетка рата онако безначајно, успут, само констатовано да се радило о музејским примерцима из Првог Светског рата. Да ли је Ирански народ добио извињење за то – не, наравно, добили су вишедеценијске санкције уместо тога, али то је још једна карактеристика америке: “америчка изузетност” – од свих могућих људских, моралних и ратних злочина. Чувени “хуманиста” Хенри Кисинџер је по завршетку рата констатовао да је “права штета што обе стране нису могле да изгубе рат”.

Фамозни 9/11 као повод за наводни “рат против терора” је текао отприлике овако: након вишемесечних припрема стратегије и војног потенцијала, 9.септембра се на столу америчког председника нашао акт за рат са Ираком на потпис – недостајао је само добар повод. Чак се и један део високог официрског кадра Армије побунио против, али – већ следећег дана Рамсфилд јавно пред телевизијским камерама прозива Пентагон за проневеру 2,400.милијарди УсДолара. Следећег дана се сви добро сећају: “терористи” отимају авионе, закуцавају се у зграде у Њујорку, један “невидљиви” авион чак удара и у сам Пентатонг – невидљив под знаком навода зато што га нико никада није видео, чак ни фотографију остатка тог авиона, погађате, наравно да је документација Пентагона о проневери новца еквивалентном коплетном Српском дугу – помноженом са 80 пута, “изгорела у терористичком нападу”.

Епилог тог “рата против тероризма” је видљив и данас, после 13.година “ослобађања и увођења демократије” у земље богате – за њих бесплатном – нафтом, као што су најпре Ирак, потом Либија, затим Сирија, онако успут и Авганистан (који је уједно највећи свески произвођач хероина, са 90% светске продукције), све је то сада демократско и ослобођено – у преводу: у власништву америчких конгломерата.

Кад год понестане нафтних залиха у Америци, а огромни резервоари у Тексасу и другим државама дођу до “црвене црте”, одмах се ту појаве неки нови терористи, неке нове Ал-Каиде – све заједно иначе и направљене и наоружане и обучене од највеће терористичке организације: Ал-ЦИА-иде, те онда јадни амери, онако невољно, преко срца морају опет да провозају своје носаче авиона и крстареће ракете, не би ли тако “демократисали” још неку земљу богату нафтом – ових дана, судећи по ЦНН-у, опет је јадни Ирак на реду, о онако успут – и Сирија – од вишка (бесплатне нафте) глава не боли, како лепо каже изрека у званичном Вашингтону.

Оно што највише забрињава последњих дана су учестале “медијске припреме” наводног нуклеарног напада на Америку, најављени од стране како председника обмане, тако и “ђоке” (Dick) Чејнија; потребно је само повезати текст званичног гласила америчке елите “Њу Јорк Тајмса” на тему оживљавања посрнуле Америчке економије прављењем Трећег Светско рата – ето, све до сада нисам имао појма да је нуклеарни рат не само тако “кул”, већ и користан за развој земље.

Према незваничним (Анонимним) изворима, садашњи шеф Ал-ЦИА-иде Бренан је, приликом посете својим вазалима у Украјини, успут покупио и планове за израду Руске “Воеводе” нуклеарне бомбе (нато класификација СС-18 “Сатана”), која је иначе прављена комплетно у украјини – Украјинци су истина потписали неки споразум и дали реч да та технологија неће напустити земљу, али – сви знамо колико та реч вреди..

Гледано из овог, за америчку политику врло реалног и прагматичног угла – са нескривеном жељом иницијације светског сукоба већих размера, а све то у циљу избегавања неизбежног финансијског банкрота саме Америке, чији је нето државни дуг прешао 18,000.милијарди УсДолара, а практични бруто дуг је према подацима старим пар дана феноменалних 59,700.милијарди УсДолара, обманина најава “нуклераног напада на Менхетн” више не спада у домен фантастике, већ једне врло добро промишљене политичке акције, која ће – без обзира колико монструозна била – за резлтат имати добро испланирану и максимално медијски изрежирану акцију “False Flags Attack” типа према којој ће 9/11 изгледати као дечја представа. “Кривци” за тај медијски већ добро најављени нуклеарни напад ће бити Руси, или Кинези – ако престану да купују обвезнице америчког дуга – профитери ће бити исти као и 9-ог септембра, америка ће избећи банкрот, бар на неко време, а жртве тога ћемо бити сви ми остали, овако у комплету, без обзира на националну, верску или политичку припадност.

Реално гледајући, ово је за америчку спољњу политику оно што се зове “вин-вин” ситуација, са релативно малим жртвама у самом САД-у, са нуклеарним ударима – или активном могућношћу нуклеарних удара било где у свету, са отварањем једног великог ратишта у самој Европи, против Русије, америка избацује и јединог такмаца у продаји наоружања, али и највећег такмаца за продају гаса Европској Унији, тако да ће ако им овај паклени план успе, опљачкати више држава него у свим претходним, иначе многобројним ратовима до сада, ја се само надам – да је моја процена погрешна, али – време ће показати.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia