„Камион смрти“ у Берлину димна завеса за убиство Амбасадора у Анкари

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • „Америка ће предузети акције против Русије када и где будемо одабрали“ – Барак Хусеин Обама, три дана пре убиства Амбасадора Русије

„President Obama told that America will „take action“ against Russia at a time and place of our own choosing. Some of it may be explicit and publicized“

  • False Flags Files:

„Камион смрти“ у Берлину димна завеса атентата у Анкари

Премда је немачка полиција првобитно објавила хапшење 23-годишњег Пакистанца који је возио „камион смрти“, најновија ексклузивна вест је да је осумњичени заправо Тунижанин, који је – гле чуда, живео као подстанар код једног Србина. Пакистанац је наравно пуштен на слободу, а осумњичени Тунижанин који иначе није ухапшен, има ни мање ни више него осам идентитета.

  • Према наводима немачке полиције, осумњичени Анис Амри (Татавин, Тунис) је свој статус осумњиченог добио када су у „камиону смрти“ пронађена – гле чуда: његова лична документа.

„Класични терористички напад препознатљив је по пасошима и личним документима који без оштећења преживе експлозију бомбаша-самоубице или уништење авиона, јер – какав би то терориста био без уредние пратеће документације лаке за доказивање идентитета“ – Лажне заставе више не вијоре

Пратећи „вруће трагове“ осумњиченог (који има више идентитета), немачка полиција је дошла до омиљених дежурних криваца – Срба. Према наводима немачких безбедоносних служби, осумњичени Тунижанин је живео као подстанар код Србина Бобана С. (36).

  • Deutsche Welle наводи да је Србин који је регрутовао џихадисте у Немачкој организовао њихов одлазак у Сирију, као и да је ухапшен 8-ог новембра.

„Највећи број терориста је повезан са безбедоносним службама, било као сарадник, информант или радник неке од фронтовских фирми ресорних агенција“ – Лажне заставе више не вијоре

Да је „камион смрти“ у Берлину само бледа копија сценарија већ виђеног у Ници 14-ог Јула, потврђују и снимци камиона који је убио 12 и тешко повредио 48 особа без иједне капи крви. Оланду је „камион терориста“ у Ници био изговор за продужење ванредног стања у Француској, а немачким службама је „камион смрти“ у Берлину послужио као димна завеса са правог терористичког напада – убиства Амбасадора Анреј Карлова у Анкари.

Obama vows retaliation against Russian hacking at a time and place of our own choosing

Бруталну јавну егзекуцију Руског Амбасдора пред тв-камерама у Анкари најавио је амерички председник Барак Хусеин три дана пре тога. Обама је у интервјуу за NPR (National Public Radio) као одмазду за наводно мешање у председничке изборе запретио да ће Америка „предузети акције“ против Русије „када и како буду одлучили“, уз опаску да ће неке од тих мера „бити експлицитне и јавне“.

"President Obama told that America will "take action" against Russia at a time and place of our own choosing. Some of it may be explicit and publicized"

Само три дана након упућених претњи, Амбасадор Анреј Карлов је пред тв-камерама јавно ликвидиран на отварању уметничке изложбе у Анкари. Само пар сати након што је вест о атентату доспела у медије, у Берлину се завијорила нова лажна застава у старој препознатљивој CIA режији.

Да се ради о False FLag операцији у режији државних служби потврдио је новинар и аутор из Чикага Stephen Lendman. У интервјуу за Press TV, Лендман је изјавио да су највероватније „прљаве руке CIA умешане у догађај у Берлину“.

  • The journalist opined that:

“very possibly dirty CIA hands were involved in what happened in Berlin.”

Немачка је веома важан сарадник америчке глобалне империје, која ће на овај начин бити додатно мотивисана за предстојеће ратове на Блиском Истоку.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Лажне заставе више не вијоре | Како препознати „False Flag“

Референце:
https://rs.sputniknews.com/evropa/201612211109335952-berin-vozac-2-/
http://www.presstv.ir/Detail/2016/12/20/500727/Germany-Market-Attack-CIA-US-Lendman
http://www.zerohedge.com/news/2016-12-20/turkish-pro-government-media-blames-us-cia-assassination-russian-ambassador
http://www.blic.rs/vesti/svet/ubica-iz-berlina-ziveo-kod-srbina-koji-je-regrutovao-za-isis/tflnzmf
http://anon2.net/treci-svetski-rat/dosije-dzoe-bajden-turski-policajac-ubio-ambasadora-rusije/
http://anon2.net/treci-svetski-rat/nica-problem-reakcija-resenje-oland-produzio-vanredno-stanje-u-francuskoj/
www.youtube.com/watch?v=ahL-bWA9-6E
http://anon2.net/svet/usa/cia-fbi-mala-grupa-pedera/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia