dosije dzoe bajden - turski policajac ubio ruskog ambasadora

Досије Џое Бајден: Турски полицајац убио амбасадора Русије

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • На уметничкој изложби „Русија очима Турака“ у Анкари убијен амбасадор Русије Андреј Карлов.
  • Убица је турски полицајац, а мотив ликвидације је исти као и за рат у Сирији: гасни мопонол мафијашког клана Бајден.

Колико још до грађанског рата у Турској ?

На уметничкој изложби „Русија очима Турака“ у Анкари је убијен амбасадор Русије Андреј Карлов. Убица је 22-годишњи турски полицајац Mevlüt Mert Altıntaş, који је ненаоружаног Руског амбасадора „јуначки“ упуцао са леђа.

Полицијска легитимација убице сугершише да се ради о организованом терористичком чину, али наручилац овога пута није Millî İstihbarat Teşkilatı. Изјаве који су медијима дали председници Путин и Ердоган потврђују да се ради о провокацији чији је циљ прекид руско-турских односа.

Ослобађање Алепа од терориста угрозило је прави разлог избијања грађанског рата у Сирији. Алеп је кључно чвориште Катарског гасовода, чијег је Сирија колатерална штета. Да је тероризам легитимно средство глобалног монопола на енергетске ресурсе видели смо и на примеру суседне Македоније арпила прошле године.

  • Кључни играч глобалне енергетске мафије је Џое Бајден, на позицији коју је имао Дик Чејни током америчке агресије на Ирак.

Мафијашки клан Бајден се помиње као оргнизатор пуча и грађанског рата у Украјини, где је Бајденов син Роберт „Hunter“ директор менаџмента украјинског гасног гиганта. Бајденов првенац и миљеник Бо је умро од канцера који је зарадио на окупираном Косову, пљачкајући српска рудна богатства.

  • Клан Бајден се помиње приликом обарања Руског СУ-24, али и у експлозији Руског путничког авиона са туристима у Египту (лет 7К9268).
Бомбардер СУ-24 је оборен након због напада на на нафтна поља са којих су џихадисти крали сиријску нафту и превозили у Турску. Само три дана након што је председник Путин избацио петро-долар из унутрашње трговине нафтом експлодирао је путнички авион са руским туристима.

Ослобађање Алепа од терориста уништило је петогодишњи труд глобалистичке мафије за пробијање гасовода из Катара за Европу. Хладнокрвна јавна ликвидација амбасадора Русије у Анкари је мала одмазда за изгубљен рат.

Ердоган је својом превртљивошћу постао терет за крупне НАТО иргаче који га се желе решити. Након што се више него успешно замерио Русима, Европској Заједници а сада и Америци, турском председнику његови бивши савезници припремају „отказ“ без права на жалбу.

Брзо неутралисан и вешто манипулисан пуч у Јулу ове године означио је почетак краја целовите Турске, али и Ердоганове владавине. Турска је дубоко подељена на присталице Ердогана, Гулена и Курде колико и Југославија почетком 1990-их, али се ту сличности не завршавају.

  • Ширење Европске Заједнице је стигло до Турске, која као хомогена национална држава представља сметњу експанзији као некада СФРЈ.

Лето наредне године у Турској неће бити врело само по температури у термометру, а нас чекају нове колоне миграната – овога пута са турским пасошима.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Петро-долар: пут у глобални рат

Референце:
https://rs.sputniknews.com/rusija/201612191109315787-Putin-Rusija-Tusrka/
http://fakti.org/globotpor/u-ankari-na-izlozbi-rusija-ocima-turaka-ubijen-ambasador-rf-andrej-karlov
https://www.rt.com/news/370831-putin-russian-ambassador-ankara/
https://rs.sputniknews.com/svet/201612191109316443-Erdogan-ubistvo-ambasadora-rusije/
http://www.alo.rs/ruski-ambasador-ranjen-u-ankari/87289
http://russia-insider.com/en/russia-trumps-usa-energy-war-mideast-httpjournal-neoorg20160917russia-trumps-usa-energy-war-mideast
http://anon2.net/svet/bliski-istok/turska-maestralni-erdogan-rezirani-puc-za-promenu-ustava/
http://www.hurriyet.com.tr/iste-suikastci-40311687
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Intelligence_Organization_(Turkey)

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia