elvira kovac brise Kosovo iz Ustava Srbije

Војвођанска Мађарица Елвира Ковач брише Косово из Устава Србије

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Чланови скупштинског одбора за европске интеграције састали су се са делегацијом одбора за уставна питања европског парламента.
  • Заменица председника одбора Елвира Ковач је том приликом истакла „чланство у еврпској заједници као стратешки циљ Србије“, нагласивши да је:

„Србија свесна обавезе да промени Устав до краја године“

Војвођанска Мађарица Елвира Ковач брише Косово из Устава Србије

У Београду је 23-ег Маја одржан радни састанак скупштинског одбора за европске интеграције са делегацијом одбора за уставна питања европског парламента. Заменица председника одбора скупштине Србије, Мађарица Елвира Ковач је том приликом истакла „чланство у ЕУ као стратешки циљ Србије“, нагласивши да је:

"Србија свесна обавезе да промени Устав до краја године"

Медијски мало позната сподоба из Зрењанина је попут већине домаћих „лидера“ уредно школована у иностранству. Елвира Ковач је дипломирала у Бечу, а као чланица Савеза војвођанских Мађара је захваљујући „позитивној дискриминацији“ Срба редовна посланица у народној скупштини од 2007-е године. Достојна Сорошевог пројекта који предводи, на свом страначком блогу (vmsz) промовише стварање „војвођанске нације“, уз неизбежне жалопојке како зли Срби пљачкају војвођански буџет.

  • Промена Устава Републике Србије коју је најавила министарка правде Нела Курајберовић (Босанка из Сарајева) приводи крају Елвира Ковач (Мађарица из Војводине), што је најбоља потврда да се Срби из Србије у својој родној земљи не питају више ни за шта.
Премда је Елвира Ковач истакла да се измена Устава Републике односи на "регулисање права и слобода припадника националних мањина" (Акциони план поглавља 23), кључна ставка је измена Уставне преамбуле. Досадашња преамбула да је Покрајина Косово и Метохија саставни део Републике Србије биће замењена уношењем преамбуле о чланству у европској заједници.

Нацрт промене Устава Републике Србије је израдио експерт Венецијанска Комисије, (мађарски) Мађар Ђерђ Шопфлин, који је недавно у карактеристично „експертском“ стилу на свом Twitter налогу предложио да се на граници са Србијом поставе свињске главе – како би се на тај начин обесхрабрио долазак муслиманских избеглица у Мађарску.

Уставне промене предвиђене акционим планом преговарачког поглавља 23 предвиђају легализацију и трајно насељење многобројних илегално насељених у Србију. У Србију је од распада СФРЈ насељено два милиона особа, које већ сада чине трећину гласачког тела на изборима. Само је Сорошев пројекат „декада Рома у Србији“ донела неприродан прираштај од 600,000 Цигана депонованих по споразуму о реадмисији из Немачке и других држава чланица европске заједнице.

  • Изменом Устава по Акционом плану преговарачког поглавља 23 окупирана Србија ће Косово као свој саставни део заменити реадмисијом као највећим успехом „европских интеграција“.

„Свесност стратешких обавеза према европској заједници“ који Србима промовишу Мађарица Елвира Ковач и Босанка Нела Кучоперовић део су Сорошевог пројекта „региона запдног Балкана“ – донедавно познатог под именом Социјалистичка Федеративна Република Југославија. Чак и из реторике домаћих политичара реч „Србија“ је замењена „регијом“ западног Балкана.

Регија западног Балкана је пројекат страних, наднационалних структура чије су фронтовске фигуре Сорош, Блер и Клинтон глобална иницијатива. Реализатори пројекта „нове југе“ су унуци комунизма који је „усрећио“ Србе Титовом диктатруом и синови креатора крвавог распада СФРЈ. Трећа генерација „ослободилаца“ Србије (од Срба) успешно приводи крају агенду Братиславског Меморандума НАТО пакта:

„Србија у свим даљим европских процесима бити на губитку, те да ће бити сведена на енклаву Балкана“ – Клаус Кинкел, 1998-е на скупу Bertelsmann фондације о додатном усавршавању ЕЗ

Пажљива вишегодишња селекција најгорег шљама из других држава и олоша са београдских улица показала се разорнијом од свих НАТО бомби бачених на Србију. Комунистички дикатотор, Хрват Тито се у разговору са Мештровићем похвалио рекавши да је Србе тако уништио да за педесет година неће знати ко су, а за сто година неће постојати.

  • Глобалистички дикатор, „аутохтони“ Вучић је задужен да се зацртана агенда реализује на време.

Србију воде они који нити припадају нашем народу – нити га воле *

© Анонимни | Anonymous Serbia


Референце:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=23&nav_category=11&nav_id=1263827
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%95%D0%BB%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87
http://www.vmsz.org.rs/sr/politicar/elvira-kovac-potpredsednik-svm
http://www.nspm.rs/hronika/elvira-kovac-srbija-je-svesna-da-obaveze-koje-proizilaze-iz-procesa-pristupanja-eu-zahtevaju-promene-ustava-srbije.html
http://www.vmsz.org.rs/sr/blog/ko-zastupa-interese-vojvodana
http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=02&nav_id=1216443
http://anon2.net/svet/serbija/sve-nato-kolone-analiza-kvislinskog-smrada/
https://stanjestvari.com/2016/09/07/stanojcic-svinjskim-glavama/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia