modifikovani-virus-a-h3n2

Упозорење за сезону грипа: модификовани А (Х3Н2) у наруџбини

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Судећи по наруџбинама, сезону грипа 2016/2017 обележиће инфлуенца модификованог вируса типа А (Х3Н2).
  • Због брзине мутирања вируса вакцине не доносе потпуну заштиту, а промена у генотипу се поклапа са почетком израде генетски модификованих вакцина.

Упозорење за сезону грипа: модификовани А (Х3Н2) у наруџбини

Судећи по наруџбинама, зиму 2016-2017 ће обележити сезона грипа модификованог вируиса типа А (Х3Н2). Због брзине којом вирус мутира, вакцинација не доноси потпуну заштиту. Промене у генотипу вируса се поклапају са почетком израде генетски модификованих вакцина треће генерације.

Први симптоми грипа се јављају након 24-72 сата од инфекције, а манифестују се повишеном температуром, цурењем из носа, боловима у грлу, зглобовима и главобољом. Вирус у већини случајева губи на снази после трећег дана, а упркос „упозорења експерата“ фармако-мафије компликације су врло ретке.

  • Лабораторијска измена генотипа вируса повећала је брзину мутирања, па вакцинација неће донети поздану заштиту. Права опасност се крије у могућности мутирања са заразама некарактеристичним за еворпску регију, које са собом доноси илегална миграција из Африке и Азије.

Десетине хиљада илегалних миграната, који ће зиму провести у Србији (о нашем трошку) је у земљу ушло без икакве медицинске провере. Старије генерације које се сећају епидемије „variola vera“ знају да је смртоносни вирус „мигрирао“ управо из блиско-источне регије одакле долази највећи број илегалних миграната.

  • Вредне помена је и чињеница да је Ибрахим Хоти, који је смртоносни вирус „variola vera“ донео у Србију био уредно заштићен вакцинацијом на клиници у Скопљу.

За избијање епидемије заразне болести довољан је само један оболели, а планирано време свечаног пуштања вируса А (Х3Н2) у рад су новогодишњи и Божићни празници. Вакцинација је ствар слободног избора, а уколико не дође до драстичне промене генотипа вируса – бели лук, мандарине, мед и грејфрут су довољна заштита.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Мистерија: 44 године „variola vera“

https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza_A_virus_subtype_H3N2

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia