sve-nato-kolone-audicija-za-klececi-esalon-toni-blera-freedom

Све НАТО колоне | Анализа квислиншког смрада

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Премијер Вучи „одлучио“ избори 24 априла, што су алтернативни медији најавили још у јануару, доласком новог америчког амбасадора Скота.
  • Грађани ће добити нови „reality show“ са Змајом од Чипуљића у главној улози.
  • Избори у окупираној држави су трагикомична фарса којом се становништву даје илузија демократије.

Референдум као једини прави показатељ воље народа је забрањена тема, што јасно говори колико је режиму стало до нашег мишљења.

Све НАТО колоне | Анализа квислиншког смрада

Премијер Вучи је најавио нову изборну фарсу за 24 април: „зато што је ОН тако одлучио“. Алтернативни медији су датум избора у окупираној Сербији најавили још у јануару – доласком Кајла Скота.

  • Новом америчком амбасадору потребне су марионете са пуним мандатом, које ће процес уништења преживелих остатака НАТО бомби успешно финиширати – свом снагом.

Референдум као једини прави показатељ народне воље остао је забрањена тема, што јасно говори колико је режиму стало до нашег мишљења. Уместо референдума као праве – изворне демократије, народ ће добити фарсу избора различитих марионета истог газде. Свеједно како политичке партије брендирале своју изборну кампању, њихов једини циљ је реализација НАТО агенде.

Изборна шарада окупиране Сербије састоји се од фарсе избора различитих маски за препознатљиво ружно НАТО лице. Принудни управник Тони Блер изабраће нову – или оставити стару стечајну екпипу која ће одрађивати прљави посао за „Delivery Unit“.

НАТО неће дозволити долазак на власт поштеним, способним људима којима је интерес народа на првом месту. Уместо тога, окупирана Сербија ће се и даље уништавати већ доказаном стратегијом корисних идиота на власти. Судећи по „историјским успесима“ већих промена у врху режима неће бити.

Влада која је за само 4 године направила преко 9 милијарди $ државног дуга заслужује нови мандат. Методом „довршимо започето“ уништење окупиране Сербије, државна и јавна предузћеа предаће се страним корпорацијама, што ће бити финансирано нашим новцем и рекламирано као „стране инвестиције“.

Промена у саставу владе огледаће се једино у замени СПС са неком од НАТО „гузоударних“ коалиција – због увођења санкција Русији. Владајући режим као први НАТО ешалон, своју „опозицију“ има такође у НАТО ешалону кога сачињавају странке бивше ДОС коалиције. Трећи ешалон су привидни противници НАТО, који су резервна „опозиција“ нашем НАТО вођи.

  • Чевтври НАТО ешалон је НВО сектор, у улози чувара морала и цензора „политички некоректних“ противника НАТО окупације.

Сви избори одржани у протеклих 16 година искристали су модус операнди НАТО окупације. Ђинђића из Босанског Шамца заменио је Борис Тачић из Сарајева, кога су наследили Змај од Чипуљића и трилатералка из Тузле.

Пажљива вишегодишња селекција најгорег шљама из других држава и олоша са београдских улица показала се разорнијом од свих НАТО бомби бачених на Сербију.
  • Свеједно како буде састављена, нова влада са четворогодишњим мандатом биће последња за Сербију у форми каквој је знамо.

Агенда НАТО предвиђа до 2020 године „транспарентну транзицију“ природних богатстава, јавних предузећа и аграра у власништво страних корпорација. Богате „стране инвестиције“ финансирају све сиромашнији грађани, који заузврат добијају издашне „донације“ лица из реадмисије. Постаћемо подстанари у својој кући – зато што смо „глуп и затуцан“ србијански народ.

Куповином за багателну цену, странци постају не само власници фирми, индустрије и аграра, већ и становништва које је приморано на конзумацију њихових производа – чак и на силу, ако је потребно. Најбољи пример за то је „реформа“ државе у конц-логор ЕУшвиц, са насилном вакцинацијом, ЕУтаназијом и обавезно-добровољном донацијом људских органа.

Поред увођења санцкија Русији, окупирана Сербија ће морати да плаћа „данак у крви“ слањем војника у НАТО ратне походе. Реформа у санитарни кордон резултоваће трајним насељавањем џихадиста из Африке и са Блиског Истока – о нашем трошку. Процеси преговарачких поглавља, инклузије и интеграције свешће Србе на грађане трећег реда у својој земљи. За „стављање тачке“ на остатке државности задужен је процес децентрализације, којим ће Сербија бити разбијена на регионе – какав је Санџак, и Републику Војводину.

Корпоративно-фашистичко државно уређење поред прегломазног државног апарата, подразумева и одговарајуће пара-полицијске методе насилног спровођења. Једини раст који таква псеудо-држава може да има је раст насиља режима над становништвом.

Једино истинито обећање власти је да ће Сербија постати еворпски лидер – али у насилној вакцинацији и електронском чиповању становништва. Тоталитаризам корпоративно-фашистичке државе биће спровођен злоупотребом личних података, застрашивањем, запленом имовине и отимањем деце – што нам чак ни нацисти нису радили за време Немачке окупације.

  • Излазак на изборе у оваквој држави под принудном управом само је давање легитимета окупаторима. Избори нас нису ни довели у овакав понижавајући положај, а први корак ка слободи је спознаја да Слободе овде нема.

„Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you’re a man, you take it.“ – Malcolm X

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.alo.rs/vucic-idemo-na-izbore-najverovatnije-24-aprila/37465
http://anon.in.rs/anonymous/iluzija-izbora/
http://www.bizlife.rs/vesti/76846-vucic-delivery-unit-vec-daje-rezultate
http://www.globalresearch.ca/korisni-idioti-i-kolaps-srbije/23322
http://srbin.info/2016/02/29/dss-naprednjaci-ne-hvalite-se-za-cetiri-godine-ste-srbiju-zaduzili-preko-9-milijardi/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia