jahjava za vucicevu inauguranciju

Свако свога чува: Јахјага и „Mirëdita“ за Вучићеву инаугура(н)цију

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Инаугурација Александра Вучића заказана за 31 Мај, а име новог председника владе најављено за 11 Јун.
  • Датуми се (игром случаја) поклапају са посетом бивше председнице Косова Јахјаге фестивалу „Mirëdita“ и парламентарним изборима на окупираној српској покрајини.

Свако свога чува: Јахјага и „Mirëdita“ за Вучићеву инаугура(н)цију

Нажалост изабрани председник Александар Вучић је најавио да ће премијерску фотељу заменити председничком у среду 31-ог Маја. Помпезна церемонија „крунисања“ новог Друга Тита по протоколу предвиђа полагање заклетве на Уставу и (по први пут у историји) на Миросављевом Јеванђељу. Бивши премијер ће зарад лечења својих многобројних комплекса премијерно представити и државни печат – модерну верзију краљевског жезла.

  • Бљувотина од инаугурације достојна Марићевог Reality Show медијски ће покрити један историјски много значајнији догађај: посету бивше председнице Косова Београду.

Као почасни гост аутентично српског фестивала „Mirëdita„, Атифете Јахјага ће у Београду говорити на промоцији књиге „Желим да ме чују“. Књига о „потресним сведочењима“ шиптарки које су наводно преживеле мучење и многобројна силовања (од стране Срба, наравно) биће представљена у Центру за културну деконтаминацију.

  • Ануални ритуал независног Косова у Београду праћен је пригодним манифестацијама какаве су промоције шиптарских филмова „Shok“, „Zonjusha“ и кичерицом радног назива инаугура(н)ција Вучића за председника окупиране Србије.

Органиизатор промоције независног Косова је аутентично српска организација „Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë„, а финансијери добро знане хуманитарне фондације браће Рокфелер, НВО грађанска иницијатива и министарство културе Републике Косова.

Инаугурација Вучића за председника Србије медијски ће покрити Јахјагу и „Mirëdita“, а именовање новог премијера најављено за 11, 12 или 13 Јун ће бити димна завеса за парламентарне изборе и постизборне неправилности у окупираној српској покрајини.

Свака подударност изабраних датума је – забрињавајућа.


Референце:
http://srbin.info/2017/05/28/zakletva-na-ustavu-i-miroslavljevom-jevandjelju-vucic-zvanicno-postaje-predsednik/
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%96%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D0%BE
http://rs.n1info.com/a251594/Vesti/Vesti/Jahjaga-dolazi-u-Beograd.html
http://mireditadobardan.com/
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=28&nav_category=640&nav_id=1265599
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%99%D0%B5%D0%B2%D0%BE_%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%92%D0%B5%D1%99%D0%B5
http://www.yihr.rs/bhs/inicijativa/
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/2730529/taci-prevremeni-izbori-na-kosovu-11-ili-18-juna.html
http://komersant.rs/2017/05/22/vucic-otkrio-ime-novog-premijera-izmedju-11-i-13-juna-moguce-i-dacic/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia