sistem-prc-za-pva-londonski-magazin-mozak-reforme-zdravstva-u-srbiji

PVA Поносни Власници нАших органа | AmChAm

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • У хотелу Метропол одржана конференција „колико смо близу савременом лечењу у Србији“.
  • Организатор „реформе“ савременог лечења је веровали или не, Лондонски магазин „Diplomacy & Commerce“.
  • Покровитељи пројекта су ружне њушке фармако-мафије злогласног „AmChAm“ која „реформише“ здравство Србије по мери америчке привредне коморе.

Српски органи за страно тржиште

У хотелу Метропол одржана конференција „колико смо близу савременом лечењу у Србији“, са циљем унапређења доступности савремених лекова. За рубрику веровали или не је чињеница да је за „реформу“ тржишта лекова задужен Лондонски магазин „Diplomacy & Commerce“.

Презентовани систем „PVA“ (прагматична процена вредности) подржавају по злу нам познате ружне њушке фармако-мафије. Јавности представљени као „цењени светски и домаћи експерти“ присуствовали су провизиони лобисти „Big Pharma“ криминалног синдиката.

Органиизатори конференције су истакли да се Србија налази међу земљама са најтежом ситуацијом у Европи, због недостатка нових терапија лечења. Конференцију „реформе“ система лечења у Србији отворила је Лиселот Мартиненко Агерлид – саветница шефа мисије амбасаде Шведске.

Један од присутних на конференцији био је и John McDonough, професор универзитета Harward. Aмеричкој јавности познат као сива еминенција „Obama Care“ реформе здравства, којом је практично легализована смртна казна за све који немају пара за лечење.

Права агенда „Big Pharma“ конференције није презентовано побољшање доступности савременим методама лечења. Разлог је као и сам „PVA“ систем врло прагматичне природе: пласман робе и освајање тржишта. Више од 150 нових „Big Pharma“ лекова чекају одлуку ресорног министарства за тестирање на „глупом и затуцаном“ народу.

Лондонски магазин „Diplomacy & Commerce“ је део злогласне америчке привредне коморе „AmChAm“. Под плаштом невладине и – гле чуда: непрофитне организације крије се ешалон од 180 корпорација фармако-мафије. Лажно се представљајући јавности као „непрофитне“, корпорације фармацеутске мафије праве организације, конференције и законе по мери корпоративног профита.

  • Екипа позната по „демократским“ законима насилне вакцинације, ЕУгенике и ЕУтаназије „реформише“ здравство за интерес страних компанија.
Изменом закона о трансплатацији, препродаја људских органа постала је извозни потенцијал, а „модерни систем лечења“ служи за повећање „производње“ постхумног лешинарења.

„Корпоратизам као економски вид фашизма је главно оружје глобализације у поробљавању света“ – Крешимир Мишак

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2016&mm=04&nav_id=1120945
http://www.diplomacyandcommerce.rs/
http://www.politika.rs/scc/clanak/335118/NALED-u-naletu-na-budzete-opstina
http://www.hsph.harvard.edu/john-mcdonough/
http://www.diplomacyandcommerce.rs/naled-chose-reform-priorities-for-the-new-government-of-serbia/
http://www.infowars.com/obamacare-death-panels-were-always-on-the-agenda/
http://anon.in.rs/drugi-pisu/subverzivna-priroda-nvo/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia