ja-cu-da-uvedem-srbiju-u-nato-a-ti-kenjaj-nesto-o-atentatu

Позадина „атентата“ – да се Власи не досете: Трепча, Рама, NATO, HELBROC

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Сплачине из Бебине кухиње наивном народу сервиране као афере „шпијуни“ и „атентат“ су димна завеса нових „историјских успеха“ окупаторског режима.
  • За само месец дана Србија је остала без 200 милијарди евра имовине на Косову и ушла у NATO као део ударне групе „HELBROC“.

Позадина „атентата“ – да се Власи не досете

Скоро месец дана медијске тортуре „ексклузивним детаљима“ и „новим моментима“ непостојећег атентата послужили су као димна завеса нових „историјских успеха“ окупаторског режима. За само месец дана Србија је остала без 200 милијарди евра имовине на Косову и ушла у NATO као део ударне групе „HELBROC“.

  • Док је пословично наивна јавност брижљиво пратила најновији серијал „ДНК нађеног оружја“, Александар Вучић је кулирао у Риги са својим интимним пријатељем Еди Рамом.

Летонска престоница Рига угостила је шефове влада Кине и земаља централне и источне Европе (CEF), а посебна пажња је посвећена развоју српско-албанског братства и јединства. Наказна креaтура масонских ложа јавности представљена као „западни Балкан“ је нова верзија СФРЈ, са додатком Албаније и Србијом као колатералном штетом.

dikovic-u-briselu-srbija-pristupa-borbenoj-grupi-eu-drustvo-novosti-rs

НАТО пројекат Велике Албаније градиће се, као и некада СФРЈ искључиво српским парама. Српски порески обвезници ће својим параам финансирати брзу пругу Београд-Скадар и аутопут Ниш-Приштина-Тирана. Недавно одржани српско-аблански бизнис форум у Нишу реформисао је Србију у перионицу новца шиптарског нарко-картела.

  • Председнички избори у САД медијски су покрили посету генерала Диковића Бриселу, где је потписано приступање Србије ударној групи NATO снага за брза дејства под називом „HELBROC“. Србија као ударна песница NATO пакта се нашла у друштву својих „историјских пријатеља“.

premijer-u-nato-22-novembra-politika-novosti-rs

Најављена посета Вучића Бриселу 22 новембра и сусрет са генералним секретаром NATO пакта ће додатно убрзати кршење војне неутралности и суверености гарантоване Уставом. Судећи по устаљеној пракси, не треба сумњати да ће се тих дана појавити нови моменти и ексклузивни детаљи непостојећег атентата.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://anon2.net/svet/serbija/helbroc-gasi-handzar-divizija-srbija-udarna-pesnica-nato-pakta/
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:634105-Dikovic-u-Briselu-Srbija-pristupa-borbenoj-grupi-EU
http://anon2.net/headlines/kakve-su-sanse-rusije-kada-je-vucici-napadnu/
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:634141-Premijer-u-NATO-22-novembra
http://lajmpress.com/rama-serish-flet-per-kosoven-ne-riga-me-vucic-bisedojne-edhe-per-infrastrukturen/
http://www.teleprompter.rs/istorijski-skandal-vucic-albancima-na-kosovu-predao-200-milijardi-evra-srpske-imovine.html
http://anon2.net/svet/serbija/nis-u-kandzama-trilaterale-velika-albanija-srpskim-parama/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia