nova-vlada-ni-americka-ni-ruska-a-ni-srpska-prekodrinske-legije-sultana-vucica

Нова влада ни америчка ни руска а ни српска | Босанскa ергела НАТО везира

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Потпредседница владе у оставци Зорана Михајловић најавила да „нова влада неће бити ни америчка ни руска“.
  • Судећи по саставу, смерницама и деловању нова влада ће најмање бити српска.

Босанска ергела НАТО султана од Чипуљића

Потпредседница владе окупиране Србије Зорана Михајловић је приликом посете Чачку најавила формирање нове владе. Према речима трилатералне Тузланке „нова влада неће бити ни америчка ни руска„, а судећи по њеном саставу и деловању – најмање ће бити српска.

Најављено формирање нове окупационе владе уследило је само дан након што је Едита Тахири наредила Србији да избаци Косово из Устава. Да су припреме за брисање Косова из састава Републике у току потврђују и активности парламентарног одбора за правосуђе скупштине Србије.

Ванредни парламентарни избори одржани у априлу су последица доласка новог америчког амбасадора у окупирану Србију. Кајлу Скоту су потребне нове марионете, које ће са пуним временским мандатом успешно „ставити тачку“ на последње остатке државности.

Остајући веран агенди зацртаној Братиславским меморандумом из 2000-е године, НАТО окупацију Србије спроводи индиректно преко марионетских режима. Политички избори задужени су за привид демократије, а повремена ротација марионета постављених на власт не доноси промену деструктивне политике.

НАТО пакт је бомбе „дониране“ Србији 1999-е године заменио много разорнијом методом корисних идиота (CIA: bad management). Modi Operandi НАТО владавине окупираном Србијом јасно је видљив по избору марионета које постављају на водеће државне функције. Ђинђића из Босанског Шамца наследио је Сарајлија Борис Тачић, кога је заменио „Змај од Чипуљића“ са трилатералном Тузланком у припреми за прву председницу окупиране Србије.

Братиславски меморандум НАТО пакта је Републици зацртао свођење на изоловану енклаву Балкана, а Србима наменио судбину Курда. Реализација Братиславског меморандума поверена је НАТО ђацима рођеним у другим државама, који држе комплетну администрацију, кључне државне као и функције у невладином сектору.

Довољан је само поглед у јавно доступне податке биографија да би се схветило да „наше вође“ уопште нису наше. Не само председник и потпредседница владе, већ и сви кључни министри су или рођени ван Србије, или у бољем случају само рођени у њој. Једина „српска“ ствар која их занима су паре које отимају од становништва за пуњење њиховог буџета.

kaligula ergela

Окупраном Србијом владају НАТО ешалони подељени по дивизијама позиције, опозиције, администрације и невладиног сектора. Колико нас стварно мрзе потврђују не само изјаве владајућег Вучића да су Срби „глуп и затуцан народ„, већ и наводне опозиције. Херцеговка Вјерица Радета је не само добила алергијски напад када је видела српску ношњу у скупштини Србије – већ била довољно глупа да своје гађење свему што је српско подели преко друштвених мрежа.

Главосече афро-азијских ратишта у Србију насељава Црногорац Радош Ђуровић, уз несебичну помоћ Босанца Вулина. Херцеговац Драшковић је заслужан за споразум о реадмисији и насељавање 600,000 Цигана, а НАТО контролу служби безбедности дугујемо Босанцу Шормазу.

Сарајлија Борис Тачић нам је довео НАТО, а новорођене српске бебе ће чиповати његов земљак из Дервенте UÇK Родољуб Шабић. Националну стратегију за младе је израдио Наим Лео Бешири, а историју и науку ће нам креирати Муамер Зукорлић.

Wake The F*ck Up !

Србију воде они који нити припадају нашем народу - нити га воле. *

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=27&nav_category=11&nav_id=1159475
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=27&nav_category=11&nav_id=1159510

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia