nis-u-kadzama-trilaterale-velika-albanija-srpskim-parama

Ниш у канџама Трилатерале: Великa Албанијa српским парама

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Албански премијер Еди Рама је одмах по слетању на аеродром изјавом „Србија што пре да призна Косово“ јасно ставио до знања ко је газда Београдског пашалука.
  • Велика Албанија ће се правити српским парама, а за реализацију пројекта су задужене НАТО марионете на власти по нотама Трилатерале (East West Bridge).

Западни Балкан – Србија опет у раљама масона

Албански премијер Еди Рама је одмах по слетању на аеродром ставио до знања ко је прави газда Београдског пашалука. Више наређење него изјава за медије „Србија што пре да призна Косово“ јасна је смерница развоја српско-абланског братства и јединства.

Да иронија буде већа, албански премијер Еди Рама је на отварању Београдског безбедоносног форума као приоритетни циљ Србије истакао евроинтеграције. За потпуно понижење потрудио се марионетски режим сеобом комплетне владе Србије у Ниш, где ће под плаштом „српско-албанског бизнис форума“ бити одржан састанак регионaлне масонске ложе Трилатерале.

Организатор српско-албанског бизнис форума је Хрват Марко Чадеж, дипломац вечерњег курса у Немачкој варошици Bad Vilbel. Недостатак стручне квалификације и радног искуства надокнађен је вишедимензионалним „ангажманом“ код Немачког амбасадора, те је ничим изазвани Чадеж постао председник Привредне Коморе Србије.

  • Оданост ритуалу масонских ложа потврђује и сам избор датума одражавања. У календару ложе 13 октобар је уписан као „Martyrs of the holy templars“, обред за који су карактеристичне црвена и црна боја албанске заставе.

Колико дубоко се Србија налази у раљама Трилатерале показује састав владе, избор министара али и невладиних организација. Као агенти од утицаја злогласне Трилатерале се помињу Зорана Михајловић, Братислав Гашић, Кори Удовички, Марко Благојебић (ЦЕСИД), Александар Николић, Ненад Боровчанин, Ана Брнабић и већ поменути Марко Чадеж.

Најављен од председника ПКС Чадежа као „историјски форум бизнисмена из Албаније и Србије“, састанак ложе се одржава у Нишу под покровитељством стечајног управника Александра Вучића.

Већ за наредни месец најављено је оснивање српско-албанске привредне коморе у Тирани, која ће континуираноим радом наставити даљу распродају Србије шиптарској нарко-мафији. Изменом закона је од 1 јануара наредне године дозвољена продаја земље странцима, па се умешани у распродају Србије труде да оправдају своје ничим заслужене функције.

Аутопут Ниш-Приштина-Тирана и брза пруга Београд-Скадар су знак пажње и захвалности за НАТО агресију 1999 године и окупацију јужне српске покрајине. „Наше“ власти у Београду српску имовину поклањају галантно као да су је донели у коферу када су прелазили Дрину, бацајући милијарде долара на прављење инфраструктуре за НАТО пакт.

Новорођено српско-албанско „братство и јединство“ је наказна креација масонских ложа, јавности представљена као регија Западни Балкан. Нова Југославија који обухвата Босну и Херцеговину, Србију, Црну Гору, Косово, Македонију и Албанију ујединиће „братске“ народе ради лакшег командовања из централе масонских ложа.

Срби су прву Југославију платили са 1,100.000 жртава, друга (СФР) Југославија нас је коштала 1,200.000 мртвих, а ратови услед њеног распада десетине хиљада убијених и милионе прогнаних. Паметни народи уче на својим грешкама, они који то нису – осуђени су да их поново доживе. Зоран Ђинђић је у једном од својих последњих интервјуа упозорио управо на овакав развој догађаја – епилог је познат.

Креатори овакве политике нити припадају нашем народу – нити га воле.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Без маске: НАТО агенда

Референце:
https://rs.sputniknews.com/politika/201610131108460796-Rama-Vucic-Kosovo/
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=10&dd=08&nav_id=1185650
http://mondo.rs/a946004/Info/Ekonomija/Marko-Cadez-Istorijski-susret-biznismena-iz-Albanije-i-Srbije-u-Nisu.html
http://www.rtv.rs/sr_lat/ekonomija/aktuelno/cadez-istorijski-biznis-forum-u-nisu-pod-pokroviteljstvom-vucica-i-rame_763052.html
http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/vlada-srbije-u-nisu-od-13.-oktobra-dolazi-edi-rama_761938.html
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=328&cl=07
http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/vujovic-sednica-vlada-srbije-albanije-korak-u-podrsci-zajednickih-projekata/
http://www.teleprompter.rs/vucicevi-trilaterali-ministarka-ana-brnabic-clanica-ozloglasene-trilateralne-komisije.html
http://srbin.info/2014/10/31/dveri-trilaterala-ko-su-zapadni-agenti-stranog-uticaja-u-srbiji/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia