Моја је дужност..

Моја је дужност..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи је губљење идентитета, што се не може избећи у савременом облику колонизације.
  • Власт чине они, који овде заступају окупаторске интересе – моја је дужност..

Моја је дужност..

Најављена измена закона о заштити становништва од заразних болести је протекла у духу најбољих времена једнопартијског безумља. Све посланичке групе су доказале своју сложност и јединство у провизионом фронту – против свог народа.

Измена популарно названог закона о еугеници и Аушвицу подразумева обавезну, насилну вакцинацију уз драконске казне не само родитељима, већ и такозваним узбуњивачима. Режимски термин „узбуњивач“ се односи на новинаре, блогере, хактивисте и родитеље који обавештавају јавност о штетним последицама и жртвама вакцина. Просто речено, добије ли дете аутизам или неку другу болест услед вакцинације, родитељ који о томе јавно проговори постаће легална мета режимске инквизиције.

„нато ђаци Србима наменили судбину Курда, са перспективом да буду истребљени много брже“

Срби као народ који се увек кроз историју борио за слободу, а против фашизма није заслужио овакву власт. Изгласавањем против-уставних закона, којима се укидају основна грађанска права и људске слободе, режим је на делу доказао своје виђење „демократије“. Грађани Србије су сведени на ниво логораша Аушвица, без икаквих права осим беспоговорног извршавања наређења, са становништвом претвореним у заморчиће лабораторије мафије велике фарме. Захваљујући новим, против-уставним законима држава је успешно разорила можда и последњу функционалну институцију друштва – људску породицу.

„Деца не припадају родитељима, већ – држави“

  • Брзина и приказана бескрупулозност у доношењу новог закона Аушвица само потврђује најаву о новом власнику „Галенике“. Провизиони део политичара којима је корупција – брендирана као „сукоб интереса“, заштитни знак каријере биће много већи ако се купцу Галенике, уједно обезбеди и принудно тржиште за потрошњу лекова и вакцина.

„свако противљење интересима мафије, ставља Вас на листу за одстрел која искључује право на помиловање“

Стратегија разарања државе коришћењем корисних идиота је метода коришћена против Немачке у Другом Светском рату, а усавршена у Србији инсталацијом марионетске власти.

„за издају своје земље, такви политичари имају привилегију да пљачкају сопствени народ“ – Проф. Др. Милан Брдар

Скоро две деценије Србијом владају хохштаплери инсталирани од страних амбасада и отпаци бившег комунистичког режима који су издали своје некадашње партије. Криминализоване и корумпиране квази елите пљачкашко-тајкунског типа на власти савршено одговарају интересима запада, који од целе регије прави нову колонију. Најаве и обећања о бољем животу за шест месеци – две године..

„..моја је дужност да Вас упозорим да су та обећања лажна“

Отворене претње посланика упућене са скупштинске говорнице су не само јавни позив на линч независних новинара и гушење слободе говора, већ и јасан показатељ количине „слободе“ логораша Аушвица. Највећи проблем државе нису организовани криминал, убиства, наркоманија, проституција и корупција – већ обавештавање јавности о кривичним делима. Они којима је савест чиста – не гуше слободу медија.

  • „за фашизам, свако другачије мишљење је чин издаје“ – Умберто Еко

Специјално тужилаштво у опису свог деловања нема улогу инквизиције у прогону независних новинара, већ борбу против криминала. Тужилаштво намењено борби против организованог криминала своју енергију треба усмерити на праве проблеме овог друштва.

Грађани захтевају најоштрије казне за фалсификаторе чекова, најоштрије казне за некажњена убиства колима у лажираним саобраћајкама и најоштрије казне за политичаре који су у талу са грађевинском мафијом испумпали десетине милиона из државног буџета.

„грађани могу да ми верују, и не морају да ми верују – моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно“

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.pecat.co.rs/2010/10/govor-slobodana-milosevica-2-oktobra-2000/
http://www.vaseljenska.com/vesti/sve-poslanicke-grupe-podrzale-zakon-o-obaveznoj-vakcinaciji-kazne-za-roditelje-i-uzbunjivace/
http://www.srbijadanas.net/nacisti-sns-i-sps-uvode-prisilnu-vakcinaciju-dece-u-srbiji-a-za-vakcinaciju-dece-bice-dovoljno-samo-misljenje-lekara/
www.youtube.com/watch?v=fyT3AMN2Wwc
www.youtube.com/watch?v=oKVM0CZmaww
http://www.nspm.rs/dokumenti/za-svoju-smrt-optuzujem-djindjica-kostunicu-mihajlovica-batica-i-labusa.html
http://www.pecat.co.rs/2010/08/dzordz-soros/
http://facebookreporter.org/2015/04/16/%D1%83%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D1%83-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D1%83-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia