Марширала, марширала Вучићева гарда: Америчке зелене беретке месец дана на Гочу

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Америчке специјалне јединице „зелене беретке“ су без велике медијске помпе привеле крају своју једномесечну екскурзију у окупираној Србији.
  • У складу са SOFA споразумом потписаним у Вашингтону 7 Септембра 2006-е, америчке „зелене беретке“ и словеначке специјалне јединице су на планини Гоч пуних месец дана обучавали припаднике „српског“ САЈ-а.
  • Хепенинг који се одржавао од 3-ег до 30-ог Априла су својим присуством увеличали амерички сенатор Џон Мекејн, амерички амбасадор Кајл Скот и министар полиције Доктор Др Небојша Стефановић.

Марширала, марширала Вучићева гарда: Америчке зелене беретке месец дана на Гочу

Америчке специјалне јединице „зелене беретке“ су без велике медијске помпе успшено привели крају своју једномесечну екскурзију у окупираној Србији. У складу са SOFA споразумом, који је потписан у Вашингтону 7 Септембра 2006-е године, „зелене беретке“ су одржали једномесечну обуку припадника „српског“ САЈ-а.

Хепенинг су својим присуством увеличали амерички сенатор Мекејн, амерички амбасадор Кајл Скот и министар полиције Доктор Др Небојша Стефановић. Да би понижење било што веће побринули су се словеначки специјалци, који су заједно са америчким „зеленим береткама“ одржали једномесечну обуку припадника Специјалних Анти-терористичких Јединица МУП-а Србије.

Screenshot 16.05.2017

Командир америчке јединице је на крају једномесечне екскурзије похвалио припаднике САЈ-а, рекавши да су „најбоља полицијска јединица у земљи“. Према његовим речима, главни циљ једномесечне обуке на Гочу је „нарастајућа претња од терориста међу мигрантима“.

У заједничком видео снимку је посебно истакнуто „партнерство између САД и Србије“ – чега се добро сећамо од NATO агресије 1999-е године и издашних донација осиромашеног уранијума.

  • Командир САЈ-а Спасоје Вуловић је по завршетку обуке похвалио историју односа између Америке и Србије, изјавивши да смо се:

„Заједно борили против зла у Првом и Другом Светском рату, а сада ћемо ту традицију наставити у борби против тероризма“

Крајње забрињавајуће звучи изјава америчког потпуковника Кореј Шеја да је "наше партнерство врло битно како би се (терористичке) мреже разоткриле и уништиле". Предвиђена за санитарни кордон Европе, Србија је ангажовањем америчких специјалаца реформисана у полигон-чистилиште за лов на терористе који улазе у Европу као мигранти.

Србија као санитарни кордон Европске Заједнице је предвиђена као полигон где ће специјалне јединице САД и ЕУ одрађивати елиминацију миграната за које се сумња да су повезани са терористичким организацијама. Западна Еврпа ће на тај начин добити миран сан, а њен санитарни кордон (Србија) може очекивати одмазду терористичких ћелија.

  • Морбидни умови евро-атлантских интеграција већ дуже време промовишу јачање „система деловања у ванредним ситуацијама“ у Србији, међу које – гле чуда, спадају и терористички напади.

Према потписаним споразумима IPAP, SOFA И NSPO, NATO пакт у окупираној Србији према Члану 1.2.1 има надлежност спровођења безусловне контроле кретања на територији Републике. Треће поглавље IPAP споразума даје NATO пакту овлашћења „управљања кризама и планирања у ванредним ситуацијама“.

Судећи по најавама и медијској припреми, само је питање дана када ће Амадео Воткинс преко својих марионета спровести „доктрину изазивања и управљања кризама“ приручника FM 100-5. Српски 9/11 би не само укинуо последње остатке људских права, већ и онемогућио „србијанску рају“ да се организује против диктаторског режима.

Свеједно режирани или прави, терористички напад у Србији би омогућио суспендовање Устава и „коначно решење“ српског питања.

© Анонимни | Anonymous Serbia


Референце:
http://www.blic.rs/vesti/hronika/oni-su-prva-srpska-odbrana-od-terorista-americki-specijalci-su-mesec-dana-obucavali/pmpbg95
https://www.army.mil/article/187419/us_slovenian_troops_train_serbian_special_anti_terrorism_unit
http://anon2.net/treci-svetski-rat/terorizam-u-sluzbi-novog-poretka-lazne-zastave-za-pravo-vanredno-stanje/
https://www.army.mil/article/187193/us_and_slovenian_sof_train_serbian_special_anti_terrorism_unit
http://anon2.net/svet/serbija/sta-krije-ipap-sporazum-ponosni-robovi-u-sluzbi-nato-pakta/
https://www.sofx.com/2017/05/08/u-s-slovenian-sof-train-serbian-special-anti-terrorism-unit-dvids/
InfTDMOEUSrbija.pdf
http://anon2.net/svet/serbija/okupacija-de-fakto-de-jure/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia