arbeit-macht-frei-f-odeljenje

Конц-логор ЕУшвиц: „Ф“ дијагноза и (зло)употреба у пракси

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Трагом вести:

„Полиција тражи списак пацијената са „Ф“ дијагнозом“

 • Повереник за заштиту података о личности је упозорио да полиција тражи од здравствених установа спискове грађана са „Ф“ дијагнозом.
 • „Ф“ дијагноза која обухвата више стотина болести или девијација духа и свести је моћно оружје државног механизма за држање „раје“ у стању покорности.
 • Унуци комунизма који скривени иза полицијских легитимација крију злодела тајних служби настављају у препознатљивом ДБ духу „ослободилаца“ из 1945-е.

„Ф“ дијагноза у медицинској теорији

Повереник за заштиту података о личности је упозорио да полиција тражи од здравствених установа спискове грађана са „Ф“ дијагнозом. Образложење полиције да се ради „по упутству унутрашњих послова на безбедоносном сектору“ наставак је праксе (зло)употребе личних података и прављења тајних досијеа грађана.

 • Такозвана „Ф“ дијагноза обухвата више стотина менталних поремећаја, девијација духа и свести и поремећаја понашања од тежих случајева као што је шизофренија, до минорних какав је употреба дувана (МКБ Ф-17: Disordines mentales et disordines morum propter usum tabaci).

Амерички приручник DSM-5 дизајниран за потребе глобализације сврстао је чак и непокоравање властима у ментални поремећај (ODD). Медицинско означавање непокоравања као душевне болести јасно најављује тоталитаризам Новог светског поретка и злоупотребу психијатрије.

Међу менталне поремећаје „Ф“ дијагнозе спадају и промене расположења, употреба кофеина (кафа), никотина, алкохола, али и тзв „хиперсексуални поремећај“. Особе са већим сексуалним нагоном (Ф: 52.7) су по аутоматизму ментални болесници са „Ф“ дијагнозом, а количина „нормалног“ секса није обухваћена приручником DSM-5. Да иронија буде већа „Ф“ дијагноза се може приписати и онима који апстинирају од секса (Ф: 52.0), али и особама са проблемом преране ејакулације (52.4) или поремећаја оргазма (52.3).

 • Колатерлна штета „Ф“ дијагнозе приручника DSM-5 су и господа трансексуалаци (Ф: 64.0), егзибиционисти (65.2), воајери (65.3), некрофили и остали шетачи „параде поноса“.

Злогласну „Ф“ дијагнозу можете зарадити чак и читањем књига или гледањем телевизије, које DSM-5 приручник препознаје као „бихевиоралну зависност“. Као ментални болесник се могу препознати особе са депресијом, фобијом или реакцијом на стрес, а сви који уплате тикет у кладионици спадају под шифру „поремећај навика и импулса“ (Ф: 63.0).

„Ф“ дијагноза и практична (зло)употреба у пракси

 • „Ф“ дијагноза која обухвата више стотина болести или девијација духа и свести је моћно оружје државног механизма за држање „раје“ у стању покорности.

„Ф“ дијагноза постаје легално средство дискредитације политичких противника, активиста и свих потенцијалних претњи по државни механизам Конц-Логора ЕУшвиц. Лепеза арсенала „менталних болести“ је тако широка да право питање није ко заслужује „етикету“ Ф дијагнозе, већ постоји ли уопште особа која није обухваћена неком од шифри приручника DSM-5.

Дражвни Ге(ј)стапо задужен за одржавање „унутрашње безбедности“ Конц-Логора ЕУшвиц има на распологању читав спектар поремећаја личности, суманутих стања, паничних поремаћаја, фобија и других „неспецифичних поремећаја личности“. Ако потенцијалне претње за државни механизам нису дискредитоване класификацијом „Ф“ дијагнозе, систем уложи додатни напор да се „проблем“ непослушних реши њиховом адекватном „реакцијом“ на провоцирање, увреду или претњу. Након одговарајуће „реакције“ таргетиране особе, систем може да бира између прекршајне или кривичне пријаве, уз адекватну „Ф“ дијагнозу.

 • Механизам „власти“ је мафијашка тријада корумпираних политичара, криминализоване полиције и криминалаца у служби система.

Када криминализовани део полиције „сређује проблем“ – свеједно радило се о класичном рекету или ућуткивања непослушних, први ешалон су криминалци под њиховом заштитом. Уколико претње убиством чланова породице или бацањем бобме на кућу (стан, локал, фирму) не уроде плодом, полиција прелази на проверену „мобинг – булинг“ методу као план Б.

Када таргетирана особа одреагује на шиканирање, узнемиравање, вређање и претње полиција пише пријаву а механизам се потруди за одговарајућу шифру „Ф“ дијагнозе. Проблем – реакција – решење.

Унуци комунизма: 7 деценија „црних листа“ ДБ-а

 • Унуци комунизма који скривени иза полицијских легитимација крију злодела тајних служби настављају у препознатљивом ДБ духу „ослободилаца“ из 1945-е.

Србија је једина од бивших комунистичких држава која није отворила архиве тајних служби Титовог режима, нити се очистила од комунистичких злодела и њихових (наследних) кадрова. Чак је и албанска влада отворила архиву бивше тајне полиције Сигурими.

Србији је по „ослобођењу“ у јесен 1944-е отсечена глава, а безглавом масом народа већ 7 деценија владају „ослободиоци“ из суседних држава. Једина права промена власти у окупираној Србији је била када су на владајућим функцијама Црногорце заменили Босанци и Херцеговци.

Захваљујући комунизму, титоизму и „социјализму са људским ликом“ у Србији власт преузима трећа генерација државних паразита. Са 90% становништва неспособног да у реалној економији заради за преживљавање, успостављена је прећутна салгасност замене личне слободе за сису на државном буџету.

 • Запосленима одговара нерад за који се прима плата, а режиму популација која не поставља питања.

Трећа генерација државних паразита се помирила са робовским статусом најсличнијем кућном љубимцу, а за оне који се побуне резервисана је „Ф“ дијагноза. Тито је давно умро, али захваљујући унуцима комунизма, дух титоизма, тајних служби и „црних листа народних непријатеља“ међу Србима итекако живи.

Бонус: Деменциони профит трговине људским органима

 • Измена закона о донорству органа реформисала је Србију у оставу резервних (људских) делова Глобалистана, а електронско здравство је задужено за ажурирање пописа инвентара.

Предложеним изменама Закона о трансплатацији органа термином „претпостављена сагласност“ сваки грађанин Републике реформисан у „добровољног донатора“ органа – хтео то или не. Члан 15 Закона о трансплатацији је легализовао могућност (пре)продаје српских телесних органа страним купцима: одговарајућем страном лицу или организацији – као што је „EuroTransplant International Fondation„.

Најављени обавезни скрининг тестови омогућавају ажурни попис стања на залихама телесних органа у Србији, а микрочипови електронских здравствених карти и других личних докумената real-time GPS лоцирање „претпостављено добровољних донора“. Популарна „Ф“ дијагноза покривањем деменције (старачко заборављање, шифра Ф: 00-09) олакшава приступ телесним органима старије популације, смањујући уједно издатке Пензионог фонда.

Телесни органи старијих особа имају мању тржишну вредност, али узмемо ли у обзир да је најскупљи део људског тела коштана срж која кошта 23,000 $ по граму – не треба сумњати у економску исплативост проглашења старије особе „клинички мртвом“.

 • Једина метода држање „раје“ у покорности ефикаснија од „Ф“ дијагнозе је (мандаторна) ЕУтаназија, али како се ради брже-јаче-боље ни од тога нисмо далеко.

© Анонимни | Anonymous Serbia


Референце:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=13&nav_category=12&nav_id=1250066
https://rs.sputniknews.com/komentari/201704011110588026-zasto-arhive-tajnih-sluzbi-nisu-otvorene-/
http://anon2.net/svet/serbija/digitalna-agenda-e-uprave-cipovanje-marve-popis-ljudskih-telesnih-organa/
http://www.novi-svjetski-poredak.com/tag/dsm-5/
https://mindreadingsblog.wordpress.com/2013/05/01/dsm-5-kratka-istorija-klasifikacije-ludila/
http://mkb-dijagnoza.blogspot.rs/2009/03/f-mentalni-poremecaji-i-poremecaji.html
http://anon2.net/svet/serbija/prodaja-organa-izvozna-sansa/
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0
https://en.wikipedia.org/wiki/DSM-5
https://en.wikipedia.org/wiki/Bullying
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B3
https://anon2net.wordpress.com/2017/03/29/%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-2017-%d1%81%d1%98%d0%b0%d1%88%d0%b8-%d0%bc%d1%83%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%bc%d1%83%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%be/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia