kamila-man-i-skup-slina-srbije-pozar-hilandar

Камила-мен и скуп слина Србије

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Принц Чарли и Камила му насушна нам „донирали“ пуне авионе НАТО бомби, а из Србије отишли са пуним рукама поклона.
  • Виц године „изненађење“ Камила-мена: „вас Србе смо шест пута бомбардовали ? „

Камила-мен и скуп слина Србије

Принц Чарли и Камила му насушна завршили су своју визиту колонијалних поседа на каљавом Балкану. Захваљаујући дупеувлакаштву политиканата, санитарни кордон Европе је оправдао свој латински назив: „Cloaca Maxima“.

Кодекс понашања који подразумева да гост доноси поклоне очигледно не важи за окупирану колонију на Балкану. Принц Чарли је дошао празних руку, а отпутовао авионом пуним добијених поклона. Видевши лоше услове Зоо врта на Калишу, изостала је чак и најављена донација Камиле.

Патријарх и-Дилеја поклонио је Чарлију икону Богородице у знак захвалности за паљење Хилндара. Предеседник Тома „казнио“ је британског принца за НАТО бомбардовање сабраним делима Вилијема Шекспира – на ћирилици. Босански премијер је у знак захвалности за окупацију и признање независности Косова поклонио британској круни – српску народну ношњу.

Врхунац перверзије виђен је у скупштини, здању у народу познатом као – скуп слина Србије. Британски принц одржао је свечан говор, у псећем жаргону познат као „запишавање територије“. Председница скупштине (за ову прилику без хиџраба) била је задужена за отресање принчевског dick-а по завршетку обележавања територије.

Србе су у средњем веку масовно убијали Турци, у прошлом Немци али чак ни Хитлер није дошао у Београд тражећи да му се захвалимо на томе. Бака Ангелин тата је истина убијао „сто за једног“, али политички коректно – стрељањем, а не помоћу игле и насилне вакцинације.

Хиљаде људи који су демонстрирали против окуптора и колаборациониста остале су скривене иза гвоздене завесе мејнстрим медија. Пароле и повици „НАТО дахије – марш из Сербије“ и „Вучићу – Шредеру“ цензурисане су на режимским медијима.

  • Годишњицу погрома на Косову, колбароационистички режим је обележио уз шкотске гајде, испред зграде скупа слина Србије. Глодарска екипа паразита у почасном строју је дочекала свог британског газду – кога неки од њих верно служе четврт века.

Испред скупштине окупиране Сербије, уз шкотске гајде и постројене британске гардисте парадно су ушетали принудни управник, шеф Девенпорт и „реформатор“ војске и полиције Амадео Воткинс. НАТО сарадници ушетали су обучени у униформе војске Србије, заједно са експозитурама страних обавештајних служби – народу познатим као представници политичких странака, верских и НВО организација.

Избор годишњице погрома Срба на Косову није пука подударност, већ поштовање календара празника и ритуала Илумината. Дан када је принц уз све почасти ушетао у скупштину окупиране Сербије је „Eides of March“, црни празник ритуала смрти са приношењем жртве.

Случајност у затвореним друштавима владара из сенке не постоји, ради се о поштовању календара ритуала. Од продаје бившег председника Хагу (Видовдан), преко посете садашњег Ватикану (усековање главе Светог Јована), до потписивања ССП са Косовом (Света Петка) све је одрађено по календару.

Свечена прослава ритуала „Мартовске Иде“ можда изгледа као случајна посета британског принца скупштини, али…

како наше „вође“ знају о чему се стварно ради – тако и пролазимо.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/pune-ruke-poklona-ovo-su-uspomene-koje-carls-i-kamila-nose-iz-srbije/knfgzv9
http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/politika/princ-od-velsa-u-obilasku-kolonijalnih-poseda/
https://en.wikipedia.org/wiki/Cloaca_Maxima
http://www.pressonline.rs/info/politika/5203/britanci-zapalili-hilandar.html
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=03&dd=17&nav_category=11&nav_id=1108965

Календар празника и ритуала Илумината


http://www.aleisternacht.com/rituals-and-holidays.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia