izbori-u-serbiji-nove-marionete-za-novog-ambasadora

Избори: нове марионете за новог амбасадора

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Одлука о изборима донета је – као и све битне одлуке, у Америчкој амбасади.
  • Новом Америчком амбасадору потребни су нове марионете, које ће са пуним трајањем мандата финиширати преживеле остатке државности.
  • Предизборна кампања послужиће као димна завеса багателне распродаје пољопривредног земљишта и Телекома

Избори: нове марионете за новог амбасадора

Предизобрна кампања започета доласком на власт улази у четврту годину агоније изјавом „ја сам одлучио да идемо на изборе“. Одлука о изборима донета је на истом месту као и све битне „наше одлуке“ – у Америчкој амбасади.

  • Новом амбасадору су потребне нове марионете, које ће – са пуним временским мандатом, успешно „ставити тачку“ на последње остатке српске државности.

Добродушног Мајкла Кирбија замениће сива еминенција злогласног Монгтомерија, коме је ово прва амбасадорска функција у каријери. Кајл Скот није познат по свом дипломатском раду, већ по обављању задатака „поверљивих послова“.

Бивши представник САД у „Маршаловом Фонду“ – где је обучаван министар одбране Шутановац, био је ангажован на тајним задацима у Хрватској и Мађарској. Временско поклапање његовог ангажмана у Хрватској подудара се са операцијом „олуја“, а у Мађарској са НАТО бомбардовањем и октобарским пучем.

Ангажман из времена бомбардовања и пуча гарант су доброг познавања новог амбасадора са опозицијом и НВО сектором. Примарни задатак Кајл Скота у „Маршаловом Фонду“ било је финансирање тадашње опозиције и Невладиних организација.

Куриозитет изјаве „ја сам тако одлучио“ је временска подударност избора у Сербији и Македонији – оба у априлу. Нов амбасадор Кајл Скот сигуран је знак да Вашингтон спрема нови хаос на Балкану.

  • Илузија избора донеће смену „reality“ екипе за лагану забаву, па ћемо уместо ликова са фарме и парова гледати карикатуре политичке сцене.

Политички избори у Сербији ће – као у свакој држави без суверенитета, бити само још једна фарса у низу. Састав владе и министарске функције биће као и до сада листа извршних наређења страних амбасада у Београду.

Заједничка карактеристика власти и наводне опозиције су две заједничке деценије нашег колапса. Периодичне смене НАТО марионета на власти козметичке су природе. Циљ сваке нове владе је наставак спровођења наредби њихових налогодаваца, без икаквог обзира на катастрофалне последице такозваних „реформи“.

Статус окупиране државе аутоматски искључује сваку могућност постављања власти која ће радити у интересима грађана. Једина разлика је што се презимена садашњих окупатора завршавају са „ић“. Опозиција Змају од Чипуљића је његов земљак из Сарајева, а султанија из Тузле ће имати конкуренцију у лику Саниде из Загреба.

Изборна фарса послужиће као димна завеса не само за досадашње дебакле, већ и за нове „историјске успехе“. Предизборна кампања скренуће пажњу јавности са финализације пљачке, која је већ легализована новим законима и споразумима.

Транспарентна транзиција окупиране Сербије у санитарни кордон Европе, праћена је „конверзијом“ јавних добара у тајкунско власништво. Не само грађевинско, већ и пољопривредно земљиште нестаће у магли предизборне кампање.

  • Потписивањем ИПАП споразума ингеренције за приватизацију јавних предузећа преузео је НАТО пакт.

Председник Николић је у Аби Дабију изјавио да су „Уједињени Арапски Емирати заинтересовани за приватизацију Телекома“. Нови закона о пољопривредном земљишту омогућава продају и давање у закуп на 30 година странцима – без икакве заштите домаћих пољопривредника.

Степен окупације и губитак суверенитета доказује индентичан закон, скоро истовремено донет у Македонији. Министарство за пољопривреду, шумарство и водопривреду Македоније омогућило је закуп пољопривредног земљишта странцима на период до 70 година.

  • Приоритетни циљеви „Агенде 21“ УН су поседовање обрадивог земљишта, пијаће воде и свих природних ресурса на глобалном нивоу, што је праћено деиндустријализацијом и депопулацијом.

Месеци предизборне кампање биће праћени месецима наводних преговора за састав владе – који ће бити одлучен у Америчкој амбасади. Јавност ће од изборног „reality“ разбудити нови историјски успеси режима. Распродаја јавних предузећа, пољопривредног земљшита и природних богатстава биће адекватно испраћена аутономијом Рашке (Санџака), Војводином Републиком и „конверзијом“ остатка Сербије у Балкански калифат.

Ајнштајн је рекао да „за решење проблема морамо променити начин размишљања који је направио проблем“. Потпуно иста прича је и са изборима – из колапса нас неће извести они који су нас довели ту где смо сада.

Ванредни политички избори су губљење пара којих немамо, и времена - кога имамо још мање.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.alo.rs/vucic-odlucio-sam-idemo-na-izbore/29709
http://rs.sputniknews.com/komentari/20160116/1102557652/ambasador-srbija-skot.html
http://www.nspm.rs/hronika/tomislav-nikolic-ujedinjeni-arapski-emirati-zainteresovani-za-privatizaciju-telekoma-srbija.html
http://www.politika.rs/scc/clanak/346585/Nikolic-potpisao-ukaz-o-proglasenju-izmena-Zakona-o-poljoprivrednom-zemljistu
http://www.blic.rs/vesti/svet/makedonija-poljoprivredno-zemljiste-u-zakup-i-strancima/btsn7tr

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia