hvala vam za bombe

Хвала вам за бомбе

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • НАТО је за време агресије 1999 убио 2,500 српских цивила, a укупна штета НАТО бомбардовања 3 априла 2001 процењена на 300 милијарди $
  • 78 дана НАТО је убијао нашу децу, бомбардовао фабрике, рушио школе, цркве и болнице, Вучи шефа НАТО дочекао традиционалном добродошлицом – хлеб и со у знак захвалности

„standing ovation“ за НАТО шефа и велико хвала за убијање српске деце

  • НАТО бомбе су 1999 године убиле 2,500 особа, а 12,500 је теже или лакше рањено. Циљано и систематски бомбардовани су цивилни циљеви: зграде, болнице, школе, цркве, мостови. На конференцији за штампу 3 априла 2001 председник Коштуница изјавио је да укупна штета НАТО агресије износи око 300 милијарди $.

Премијер Вучи је НАТО шефа Скотенберга дочекао традиционалном добродошлицом – погача и со у знак захвалности. Једино морбидније од дочека децоубице хлебом и сољу је „standig ovation“ аплауз који је НАТО шеф добио од студената Факултета ПушиКарних Наука (ФПН).

  • У маниру најбољих дана Титових пионира, Вучијеви скојевци су улазак НАТО шефа дочекали аплаузом у стојећем ставу.

Студенти су били очарани шармом НАТО шефа и више него захвални за издашне донације осиромашеног уранијума (U-235), чему имамо захвалити лидерску позицију у свету – у броју оболелих од канцера.

Чињеница да у Србији годишње од рака оболи 37,000 особа ипак је много мање битна од драге успомене из детињства НАТО шефа.

Наш пријатељ Јенс, који је детињство провео у Београду признао је да га је први пут ставио у уста управо на Калемегдану – сладолед, наравно.

nova generacija nato djaka
Најбољи пример моралног суноврата и распада система су управо премијер и његови скојевци. Босански диктатор захваљујући чијој политици смо постали жртве НАТО агресије – сада је његов највећи промотер. Студенти као будућност Србије свој једини начин успеха у животу виде у партијској послушности „вођи“.

ФПН као достојни подмладак АНУС-а (бивша САНУ) наставља путем који је зацртао председник те жалосне институције, Др Костићи. Чињеница која не треба да нас зачуди ако знамо да је организација ФПН заслуга тандема Митићи-Бешири.

Анита Митићи као дипломац ФПН и заслужни НВО сектор још један је у низу НАТО ђака – школованих на Америчком универзитету у Приштини. Њен колега Наим Љео Бешири је НАТО лобиста и организатор доласка Тачија у Београд.

  • За рубрику „веровали или не“ је чињеница да је управо Наим Љео Бешири аутор државне „Националне стратегије за младе“

Држава која НАТО шефа дочека уз погачу и со, а студенти децоубицу поздраве аплаузом, ни не заслужује боље него да будућност српске младости планира један Бешири.

Премијерова стратегија промене свести народа одвија се двосмерно – увозом новог, неписменог народа и хапшењем писмених и мисаоних интелектуалаца. Недуго након критике издајничке политике, режимска полиција је ухапсила универзитетстко професора, Др Андреја Фајгеља због „позива на рушење Уставног поретка“.

Фашизам по дефиницији свако другачије мишљење доживљава као издају, а неслагање са вођом као претњу систему и позив на рушење Уставног поретка.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/533778/Sef-NATO-docekan-ko-najdrazi-gost
http://andrej.fajgelj.com/vucic-nato-posluzio-hleb-ubicama-srbije/
http://www.kmnovine.com/2015/11/cutanje-mladih-akademaca-stoltenberg-na-fpn.html
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1867172-evo-kako-su-studenti-fpn-a-docekali-vucica-i-stoltenberga-video
http://www.yihr.rs/bhs/?team=anita-mitic
http://www.vaseljenska.com/vesti/ko-zapravo-poziva-tacija-u-beograd-fotografije/
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%88%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D1%83_%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E_%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D1%83_%D0%A1%D0%A0%D0%88

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia