dosije-helbros-gasi-handzar-divizija-srbija-udarna-pesnica-nato

HELBROC: Гаши „ханџар“ дивизија | Србија ударна песница НАТО пакта

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Министар одбране Гаши поднео је 16 октобра захтев амбасадору Грчке да ВС постане део „HELBROC“.
  • Ударна песница НАТО ефективе у том делу Европе је ЕЗ верзија војних снага за брзо деловање (EU’s rapid response).

Досије „HELBROC“ | Гаши „ханџар“ дивизија

  • Србија ударна песница НАТО пакта

Борбена група ударних НАТО трупа сачињена је од војника Грчке, Румуније, Бугарске, Кипра, Украјине и Гаши „ханџар“ дивизије. HELBROC је специфичан облик брзог војног одговора, са предвиђеним минималним саставом од 1,500 људи. Ударна борбена група НАТО ефективе функционише по принципу ротације снага, са Русијом као својим главним противником.

Своју оданост НАТО пакту, министарство одбране Србије показује и скраћеницом за интернет презентацију „мод“ (Ministry of Defence). Керамичар хеликоптерског смера приводи крају реализацију ИПАП споразма, потписаног у Бриселу 18 марта 2015.

Другим поглављем ИПАП споразума, Србија се обавезала на пружање јаничарских услуга НАТО пакту. Политика одбране и њено планирање су заједно са економијом стављене под надлежност НАТО. Потписаним споразумом Србија се обавезала на учешће у међународним војним операцијама под НАТО командом.

HELBROC као ударна песница НАТО за овај део Европе наставак је „drang nach osten“ са Русијом као главним циљем. Војске чланица борбене групе у обавези су да бране друге државе чланице, међу којима се налази и Украјина.

Украјински маринци учесници су оперативних маневра HELBROC борбене групе од јануара 2014. Други назив за HELBROC је „Балканска борбена група“ а примарни задатак је брзо реаговање у одбрани држава Црноморске регије – укључујући и Украјину.

Потписивање ИПАП споразума је гарант потпуног губитка суверенитета, чијом реализацијом НАТО има надлежност за политичко-безбедоносну стабилност, војна питања, управљање ванредним ситуацијама и заштиту тајних података.

Придруживање HELBROC борбеној групи НАТО пакта није само издаја земље, већ кршење војне неутралности и суверености гарантоване Уставом. Војно неутрална чланица борбене ефективе НАТО постоји само у болесној глави керамичара са ноћним морама.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://anon.in.rs/?p=1562
http://anon.in.rs/?p=1584
ipap.pdf
http://www.pecat.co.rs/2015/03/ipap-sematski-plan-za-unistenje-srbije-pod-palicom-nato/
http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=8861
http://www.globalsecurity.org/military/world/europe/battlegroup-helbroc.htm
http://www.blackseanews.net/en/read/75193

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia