canvas-stratfor-dyncorp

Диктатура „паткице“: не пада снег да покрије брег

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • „Спонтано“ организоване шетње и протест против диктатуре су по већ виђеном рецепту најава нове – али овај пут праве диктатуре.
  • По старој народној „не пада снег да покрије брег“, све домаће „зверке“ су показале свој траг.

FM 100-5: Доктрина изазивања и управљања кризом

Дан по завршетку председничких избора у Србији кренуле су „спонтане“ шетње и протест против дикатуре. Протест чији су организатори и финансијери су непознати свима – који се не сећају препознатљивог рецепта Dyncorp-Stratfor оф-шор фабрике за крваве револуције „Canvas“.

Као повод за почетак протеста је наведена једна једина ствар која се Александру Вучићу не може додати у оптужницу – крађа на изборима. Објављени резултати председничких избора се до у статистичку грешку поклапају са Raw Datа. Вучић није покрао гласове из једноставног разлога зато што није имао потребе за тим.

  • По старој народној „не пада снег да покрије брег“, све домаће „зверке“ су показале свој траг.

Неки „опозициони и независни“ алтернативни медији су брзо показали да нису ни опозициони, ни независни, као ни уосталом и поједини председнички кандидати. Бебин psy-op Бели „сарму пробо ниси“ који је као незапослени студент без икаквих примања скупио 250,000 $ потребних за оверу потписа је подршком Вучићу доказао своју „независност“.

Саша Јанковић је одмах по завршетку гласања изјавио да неће честитати победнику избора, припретивши да „још ништа није готово„. Шаблон по коме су кренуле „спонтане“ протестне шетње је déjà vu „револуција“ које смо гледали у Србији 90-их, али и у Египту, Украјини,Венецуели, Бразилу, Русији, а недавно у Румунији и Белорусији.

Једна од кључних метода наметања евро-атлантске агенде базира се на приручнику америчке војске FM 100-5, радног назива „доктрина изазивања и упурављања кризама„. Петогодишње крвопролиће на просторима бивше СФРЈ и преко 100,000 мртвих НАТО генерали су у својим анализама описали као „стратешку прилику“ реализације зацртаних циљева.

Прво поглавље ИПАП споразума које се завршава наизглед безазленим „успостављањем безусловне слободе кретања за све“ врховну надлежност слободе кретања у Србији даје НАТО пакту. Доктрина управљања кризама по аутоматизму претпоставља и њихово изазивање, као нову „стратешку прилику“ реализације НАТО агенде зацртане Братиславским меморандумом.

Шетање је лепо и здраво, али…

Доктрина НАТО пакта као „кризу“ која ће омогућити „стратешку прилику“ директног преузимања контроле слободе кретања у Србији може употребити и евентуалне нереде. Протестне шетње из најбље намере лако могу бити злоупотребљене за изазивање нереда, употребу силе и увођење ванредног стања.

Као земља кандидат за чланство у Европској Заједници, на Србију се може применити члан 42.7 право на самоодбрану и помоћ од свих„, кога Бриселски Ге(ј)стапо може искористити за слање оружаних формација, које је недавно најавио Карл Билт.

Са широм отвореним границама и непознатом количином главосеча са блиско-источних ратишта који се слободно шетају по Србији, могућност терористичког напада престаје да буде само могућност. Београд је због бројности и протестних шетача и џихадиста посебно рањив на терористичке нападе.

Изазивање нереда и евентуални сукоб полиције и демонстраната додатно ће дестабилизовати Србију, али и омогућити увођење ванредног стања које ће „протест против диктатуре“ реформисати у праву дикатуру. Да ли је Вучић заслужио да се брани ? Наравно да не, али ни Србија као држава није заслужила даљу дестабилизацију.

  • Драги шетачи, мислите својом главом и не дозволите да вас други „шетају“ за реализацију својих циљева.

Анониимни | Anonymous Serbia


Референце:
http://beta.rs/vesti/politika-predizb/59089-skot-cestitao-vucicu-izbornu-pobedu
http://www.espreso.rs/vesti/politika/133429/jankovic-i-balsa-prete-vucicu-ovo-jos-nije-gotovo-brojimo-glasove-ti-si-ispod-rezultata-koje-si-proglasio
https://anon2net.wordpress.com/2015/03/20/%d1%88%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b5-%d0%b8%d0%bf%d0%b0%d0%bf-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%bc-%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b2/
http://fakti.org/serbian-point/zeleznjak-protesti-u-srbiji-su-rezirani-i-za-cilj-imaju-podrivanje-suvereniteta-zemlje
http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/ostalo/evroatlantski-gladio-prsti-pokusaja-vojnog-udara-u-turskoj/
https://rs.sputniknews.com/autori/201704051110641948-zasto-je-u-srbiji-stalno-izborna-kampanja-/
https://facebookreporter.org/2016/11/12/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%98%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D1%88%D0%BF%D0%B8%D1%98%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%B6%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC-%D0%B0/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia