naslovi-devenport-zavodi-diktaturu-izbacio-studente-sa-fakulteta

Девенпорт заводи диктатуру | „Ово је ОКУПАЦИЈА !“

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Режимски медији јављају о „инциденту на предавању“ Мајкла Девенпорта на ФПН.
  • Према њиховој верзији, пред почетак предавања шефа ЕЗ за окупирану Сербију, троје присутних је протествовало због његовог доласка.
  • „Грех“ избачених студената је био што су рекли:

„Ово је ОКУПАЦИЈА, вама није место овде !“

  • Мајкла Девенпорт није професор на Факултету Политичких Наука, већ шеф стране делегације коме није место на предавању студентима. Злоупотреба деце и студената у јефтине политичко-пропагандне сврхе постала је заштитни знак не само НАТО марионета на влaсти, већ и њиховог шефа.

Након што су студенти протествовали због његовог доласка, Девенпортове гориле су их – уз неизбежно завртање руку избациле са факултета. Завођење Девенпортове диктатуре на факултету оголило је до краја сву мизерију окупације – о којој нико не сме да каже ни реч.

Девенпорт је након избацивања српских студената са факултета наставио са испирањем мозга студената – који нису избачени. Скуп у организацији центра за међународну јавну политику посвећен је „транспарентној транзицији“ окупиране Сербије у депонију Европске Заједнице.

Преговарачка поглавља 23 и 24, брендирана као „суштинска промена друштва“ приоритетна су за Девенпорта. Британија која најављеним референдумом напушта ЕЗ, припрема себи терен за депоновање свих нежељених особа.

  • По споразуму о реадмисији, Србија је дужна да без икаквих формалности беспоговорно прихвати, материјално и стамбено збрине „сва лица која не испуњавају услове за боравак у држама ЕЗ“.

Србија је само у периоду 2011-2015 добила као „донацију“ преко 460,000 лица ромске популације. Према попису из 2011 године, у Србији је живело 147,604 да би већ у децембру 2015 број престигао 600,000.

Преговарачка поглавља 23 и 24 кроз процесе инклузије и интеграције, подразумевају обезбеђење трајног смештаја, привилегованог запошљавања и бизнис планова за илегално досељена лица. Слична ситуација се понавља и са илеганом миграцијом афричке и блиско-источне регије, што је већ истакнуто у кампањи „пуста српска села“.

Тешко је наћи варошицу у окупираној Сербији коју шеф Девенпорт није лично обишао у потрази за смештајем што већег броја илегалаца. Европски комесар за миграције је већ наредио да „Србија спреми резервни план за прихват већег броја миграната“.

Марионетски режим је надлежност за слободу кретања већ предао НАТО пакту, а „политички некоректне“ који ствари назову правим именом чека завртање руку, виђено на примеру три студента.

  • Толико смо окупирани да је забрањена чак и сама реч
ОКУПАЦИЈА !

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=23&nav_category=11&nav_id=1100048
http://www.srbijadanas.net/zvizdanjem-i-uzvicima-okupacija-ovo-nije-demokratija-mi-smo-prisiljeni-na-vas-prekinut-pocetak-predavanja-davenporta-na-fpn-u/
http://www.blic.rs/vesti/politika/incident-na-predavanju-devenportu-vikali-okupacija-ovo-nije-demokratija-prisiljeni/0hp4dls
http://www.nspm.rs/hronika/zvizdanjem-i-uzvicima-okupacija-ovo-nije-demokratija-mi-smo-prisiljeni-na-vas-tri-osobe-prekinule-pocetak-predavanja-majkla-davenporta-na-fpn-u-u-beogradu.html
http://www.nspm.rs/hronika/evropski-komesar-za-migracije-srbija-i-druge-balkanske-zemlje-da-spreme-rezervne-planove-za-prihvat-veceg-broja-migranata.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia