bosanski cunami rusi srpske kuce

Босански „Цунами“ руши српске куће

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Нова пљачка у најави министарства грађевинске мафије: у Србији данас има укупно 1.476.433 „нелегалних“ објеката.
  • „Цунами“ из Тузле планира да сруши 20% „нелегалних“ кућа у Србији, што је око 300,000 објеката.
  • Поређења ради за време бомбардовања је срушено „само“ 2,000 објеката – изблајхана Босанка ефикаснија од целог НАТО пакта.

Босански „Цунами“ руши српске куће

Ново рекетирање грађана Србије биће употребљено за финансирање грандиозних пројеката грађевинске мафије: аутопут за Албанију и Босну, џамахирије на води (Београд Х2О) и брзе пруге до Скадра. Министарка грађевине Зорана Михајловић донела је закон о легализацији „нелегалних“ објеката. Према речима изблајхане Тузланке, Србија има 1,476.433 „нелегална“ објекта – од којих ће 20% бити срушено.

  • Ради се о скоро 300,000 српских кућа, а поређења ради НАТО је за време агресије срушио „само“ 2,000 објеката.

Првобитно најављена такса од 3,000 динара у реалности је 5-6 пута већа, а „нелегални“ објекти су они на које су грађани годинама плаћали порез држави. Нова пљачка режима има за циљ обезбеђивање средстава за нове грандиозне пројекте министарства грађевинске мафије.

bosanka rusi 20 posto kuca u srbiji

Министарка Михајловић поносно је представила књигу пројеката за улагање, вредну 17 милијарди $. Пројекти министарства грађевинске мафије предвиђају изградњу комплетне инфраструктуре за НАТО на Балкану. Фамозни коридори 10 и 11, брзе пруге до Скадра и Будимпеште, аутопут до Тиране и аутопут за спајање НАТО база у Румунија са министаркином родном Босном – српским парама.

Посебну пажњу у свом излагању министарка је посветила „изградњи модерног живота за 600,000 Рома у Србији“. Према статистичким подацима пописа из 2011 године, у Србији је живело 147,604 Цигана (Рома), што потврђује да су државе ЕЗ и бивше СФРЈ републике „донирале“ 460,000 нових становника.

  • Према споразуму о реадмисији 2-1, Србија је дужна да прихвати и освом трошку материјално и стамбено збрине:

„било које лице које не испуњава услове за боравак на територији државе чланице (ЕЗ)“

Планираних 300,000 објеката за рушење су углавном сеоска домаћинства, предвиђена за улогу „колатералне штете“ исламизације. Бриљантна идеја окупаторског режима је рушење српских кућа и сеоских домаћинстава – да би се направило место за насељавање илегалаца из Африке и са Блиског Истока.

  • Споразум о реадмисији у члану 3-1 обавезује Србију да без икаквих формалности прихвати и збрине:

„било ког држављанина треће земље – или лице без државанства, за које је могуће претпоставити да је прешло границу Србије у транзиту“

Зорана Михајловић је каријеру започела као саветница министра Лабуса, када је државни дуг ММФ-у преко ноћи са 5,7 порастао на 14 милијарди $. Напредовање у каријери обележено је „успесима“ какви су соларни парк (отштета 160 милиона евра) и Арапски студењак (Београд Х2О) који ће нас коштати нове 4 милијарде $.

Садашњи државни дуг од 28,3 милијарде долара „напредном“ методом Зоранине књиге пројеката биће увећан за додатних 17 милијарди, плус камате. Употребом корисних идиота на власти, страни банкарски картел форсираће грандиозне, али непотребне грађевинске пројекте финансиране новцем грађана. Након изградње инфраструктуре биће примењен рецпет већ виђен у суседним банана-државама: преузимање направљених аутопутева и брзих пруга на име неисплаћеног дуга.

Најсвежији пример је Грчка, којој су ноцем грађана направљени аутопутеви, аеродроми и луке одузети на име дуга страним инвеститорима. Сличну судбину доживела је и суседна Хрватска, која је својих 1,024 километра аутопута (про)дала као дугорочну концесију.

  • Србија ће „грандиозност“ окупаторског режима платити не само инфраструктуром, већ и рудницима злата, грађевинским земљиштем, водом и енергетским ресурсима. Пољопривредно земљиште неће бити жртва предаторске приватизације
аграр је веће капарисан за Арапе.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/mihajlovic-novim-zakonom-brzo-i-jeftino-ozakoniti-kuce-i-stanove/dtsh1lh
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:519012-Zorana-Mihajlovic-Bice-sruseno-oko-20-odsto-nelegalnih-objekata
http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/mihajlovic-moderna-srbija-kad-romi-budu-ziveli-pristojno_668295.html
http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/mihajlovic-moderna-srbija-kad-romi-budu-ziveli-pristojno_668295.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia