besa tati nema alternativu - vucicev plan velike albanije

Беса тати нема алтернативу: Вучић прави царинску унију Велике Албаније

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Председник окупационе владе Вучић је најавио прављење царинске уније држава Босне, Албаније, Србије, Косова и Македонија.
  • При наизглед чистој свести, актуелни председник владе и председнички кандидат је доказао да беса тати нема алтернативу.
Морбидна агенда марионета Clinton Global Initiative је реализације пројекта (аутохтоне) Велике Албаније, који ће као и све три претходне (пропале) "југославије" бити финансиран српским парама и изграђен на српској крви.

Велики план великог „вође“: аутохтона унија Велике Албаније

Председник окупационе владе Вучић је најавио прављење царинске уније „регије“, коју ће чинити државе Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Косово, Албанија и Србија. Према његовим визионарским речима, регија ће бројати 18 милиона људи – од којих ће већину чинити Албанци из Албаније, Македоније, централне Србије и Вучићеве Републике Косова.

Вучићева најава „царинске уније регије западног Балкана“ је већ виђен маркетинг „европске економске заједнице“. Најпре се „унија“ правда чисто економским разлозима, потом се државе ставе под централну команду глобалне пљачкашке иницијативе Clinton-Blair фондације из које нема изласка.

Такозвана „регија западног Балкана“ је реинкарнације Југославије, са Србијом у улози колатерлна штете. Колико је болест узела маха сведочи податак да је „Serbian PM“ (скраћеница од Pussy Mouth) већ срачунао да је укупан БДП држава аутохтоне „царинске уније“ 243,5 милијарди долара.

Са петином територије под војном окупацијом НАТО пакта и трећином становништва досељеним из бивших СФРЈ држава, Срби ће ускоро и у Републици Србији постати национална мањина. Стварање регионалне уније држава са доминантном албанском популацијо свешће Србију на маргиналну енклаву Балкана – управо као што је и предвиђено Братиславским Меморандумом НАТО пакта.

  • Немачки министар спољних полова Клаус Кинкел је још 1998-е на скупу Bertelsmann фондације о додатном усавршавању ЕЗ, врло прецизно најавио да ће:

„Србија у свим даљим европских процесима бити на губитку, те да ће бити сведена на енклаву Балкана“

НАТО конференција у Братислави, одржана крајем априла – почетком маја 2000-е године декларисала је своју стратегију меморандумом у 11 тачака. Свођење Србије на преткумановске границе биће адекватно испраћено етничким чишћењем од Срба, помоћу насилне промене демографске структуре. Процес ће бити додатно убрзан законом који ће омогућити странцима да купују српску земљу, чиме ће албанска нарко-мафија легално прати паре од дроге.

  • Тачка 2-1 споразума о реадмисији подразумева прихватање и збрињавање – без посебних формалности:

„лица која не испуњавају услове за боравак на територији државе (ЕЗ)“

Приоритетни пројекти режима, аутопут Ниш-Приштина-Тирана и брзе пруге Београд-Скадар су ништа друго до изградња инфраструктуре за НАТО пакт. Недавно одржани „српско-албански бизинис форум“ у Нишу потврдио је да се Србија налази у раљама масонских ложа које стоје иза пројекта Велике Албаније.

Комунистички дикатотор, Хрват Тито се у разговору са Мештровићем похвалио рекавши да је Србе тако уништио да за педесет година неће знати ко су, а за сто година неће постојати.

  • Глобалистички дикатор, „аутохтони“ Вучић је задужен да се зацртана агенда реализује на време.

Референце:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=02&dd=19&nav_id=1232161
http://anon2.net/svet/serbija/bez-maske-nato-agenda/
http://anon2.net/svet/serbija/nis-u-kandzama-trilaterale-velika-albanija-srpskim-parama/
http://anon2.net/svet/serbija/kuvanje-u-kotlu-melting-pot/
http://anon2.net/drugi-pisu/zlocinac-pod-zastavom-ujka-sema-tabloid-igor-milanovic/
http://anon2.net/drugi-pisu/ratni-zlocinci-o-nasem-trosku-vucic-finansira-klintone-tabloid-igor-milanovic/
http://www.intermagazin.rs/tito-porucio-hrvatima-ne-bojte-se-srba-njih-sam-ja-unistio/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia