Авети-из-Шилерове

Авети из Шилерове

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Soft kill је израз у криминологији који означава убиство без крви и видљивих трагова насиља. Еугеника је наука која је своју доктрину базирала на тој методи.

Уклапање Србије у нови поредак резултује не само нестанком независности државе, суспендовањем Устава, већ и укидањем последњих остатака људских права и слобода грађана. Најава мининстра здравља Лончара да ће донети закон по коме нико неће моћи да одбије насилну вакцинацију, претећи законском казном најбоље описује наслов новинског чланка:

„министар смрт – вакцинисаћемо вам децу силом и за то имате да платите из свог џепа“

Авети из Шилерове

Претње министра Лончара законским мерама завређују да се мало пажње посвети каријери наследника СПС министарке са надимком „Др Менгеле“ и сличним методама. Главна промотерка насилне вакцинације на функцији министарке здравља се нашла у сукобу интереса због случаја „Галеника“, када је поред свих скупштинкских, посланичких, министарских и одборашких плата примала месечно 700 евра од спорне фирме. Фирма министаркиног мужа Ранка Дејановића је пословала са спорном фармацеутском фирмом у време највеће отимачине „Галенике“.

Министар је промењен, модус операнди еугенике је остао исти. Златибор Лончар се први пут појављује у медијима на суђењу убицама бившег премијера Зорана Ђинђића. Приликом давања исказа специјалним суду за борбу против организованог криминала, заштићени сведок (Д.М.) директно помиње министра здравља.

Заштићени сведок према чијим исказима су правоснажно осуђени остали учесници ликвидације премијера Ђинђића, директно оптужује два лекара Ургентног Центра за саучесништво. Према судским списима, другог дана давања исказа заштићени сведок именује два лекара Ургентног Центра као „докторе смрти“, задужене за ликвидацију преживелих жртава атентата.

„лекари су били задужени да докрајче жртве земунског клана, ако којим случајем буду живи донети у Ургентни Центар“

Као извршиоце ликцидације неуспелих атентата земунског клана, заштићени сведок именује анестезиолога Мирослава Рисовића, који је са хрватским пасошем побегао у Канаду код супруге и – министра здравља Златибора Лончара.

Према изјави заштићеног сведока, доктор Лончар, познат под надимком „Тиби“ је био чест и радо виђен гост екипе из Шилерове. Сведок је у изјави пред специјалним судом рекао да је др Лончар био задужен за егзекуцију Веска Божовића.

„Спасојевић је хтео да Божовић буде убијен. Када је у ургентни довежен рањен, он је телефонирао др Рисовићу и питао га нешто, а овај је рекао да он не може, али да ће то успети да уради др Лончар“

Приликом давања изјаве телохранитеља убијеног премијера Милана Веруовића у специјалном суду 2004 године појавио се податак да је за „услуге“ анестезиолог Рисовић добио ауто „Голф 4“, а др Лончар стан и „Ауди А6“. Незванично шпекулише се са давањем велике количине инсулина интравенским путем, што се не може доказати обдукционим путем.

На конференцији за штампу од 15 јануара 2015, Шешељ такође помиње стан од 180 квадратних метара код Белог Двора, наводећи да министар вози луксузни џип „БМВ 6“ што се тешко уклапа са лошим платама у здравству. Према Шешељу, сама стручност минстра Лончара је врло дискутабилна.

На сајту министарства здравља стоји да је Лончар завршио два курса из трансплатације органа у Лондонској болници „Хамерсмит“, у којој не постоје документа о курсу. Проблематично је школовање на енглеском, пошто према Шешељевим речима министар не говори енглески, па се поставља логично питање да ли Лондонски „Хамерсмит“ наставу изводи на – српском.

Истини за вољу треба додати да је господин Лончар изјавио у деманту листу „Блиц“ да је три пута на свој захтев ишао на полиграф, као и да против њега није покренута кривична истрага. Тврдње доктора Лончара о „гнусној лажи завидних колега“ демантује изјава заштићеног сведока дата специјалном тужилаштву. Ако стручност министра препустимо пацијентима, нама остаје само једно питање:

да ли грађани Србије имају већа права од логораша Аушвица?

Референце:
http://www.srbijadanas.net/ministar-smrt-vakcinisacemo-vam-decu-silom-i-za-to-ima-da-platite-iz-svog-dzepa/
http://www.vaseljenska.com/vesti/ministarka-zdravlja-kao-mengele-stizu-nove-obavezne-vakcine-za-decu/
http://www.seebiz.eu/slavica-dukic-dejanovic-u-sukobu-interesa/ar-66320/
http://www.danas.rs/vesti/politika/djukicdejanovic_raskinucu_ugovor_s_galenikom.56.html?news_id=170345
http://zokstersomething.com/2012/12/17/covek-po-nalogu-zemunskog-klana-ubijao-pacijente-imenovan-za-nacelnika-urgentnog-centra/
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:264753-Gde-je-Dr-Smrt
http://www.koreni.rs/smrt-dolazi-od-zlatibora/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia