Arhipelag-EUschwitz-odeljenje-Birkenau-Serbija

Архипелаг EUschwitz: одељење Биркенау

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Архипелаг EUschwitz: одељење Биркенау

  • EU-schwitz комплекс за концентрацију састојао се од три дела, логор смрти се звао Биркенау

Према учењу званичне историје, фашизам као облик државног уређења је нестао завршетком Другог Светског рата. Централизован систем за који је карактеристичан спој НЕнародне власти са интересима крупног капитала – остварује се на штету становништва.

јавни дуг достигао рекордних 3.064.402.588.698 (чињеница)

Један од прокламованих циљева фашизма је стварање новог човека, брендирано и као „промена свести нације“. Идеја водиља фашизма била је укидање људских права ради бржег напретка у обећани „бољи живот“, а за највећег непријетеља проглашена је слобода говора.

хапшења због поста на фејсбуку – текста у новинама (наслови)

У нацистичкој Немачкој, људи су третирани као стока без икаквих права. Параполицијске формације политичких партија су легализоване, са законском дозволом заустављања, претресања, препипавања и пребијања грађана – на сваком месту (укључујући и упад у стан) и без икаквог повода.

пребили човека, сломили му нос и поломили прсте (наслов)

Економски подухвати нацистичких режима базирају се на грандиозним пројектима политички подобних корпорација, које се финансирају новцем становништва. Хитлер је почео градњу новог, монументалног Берлина, а Мусолини ће остати запамћен по грандиозности пројекта „Трећег Рима“ – сада туристичке атракције.

књига пројеката вредна 17 милијарди долара (жалосна чињеница)

Карактеристика тоталитарног режима је и државна контрола над здравственим системом. Нацистичка Немачка остала је упамћена по томе што је лабораторијске пацове за медицинске експерименте заменила људима. Флуор у води, насилна вакцинација и експерименти над људима обезбедили су нацистичким научницима почасно место на оптуженичкој клупи Нирнбершког процеса.

флуор у води – насилна вакцинација законом обавезни (чињеница)

EU-schwitz комплекс за концентрацију састојао се од три дела: административног центра (Х2О), радног логора Немачке фирме IG Farben и логора Биркенау. Логорашима није дозвољено поседовање имовине нити вредности, те су им чувари конц-логора одузимали (заплењивали) све легално и по закону.

правда је задовољена – извршитељи избацили породицу на улицу (наслов)

Логор смрти Биркенау историја памти по томе да су на логораше „стављали тачку“ тако што су их слали на заједничко туширање. Када би логораши – слепо верујући „својим“ чуварима конц-логора, ушли у заједничку купаоницу, као плату за свој рад добијали су „Zyklon B“. Мантра осуђених нациста EU-schwitz, на суђењу у Нирнбергу је била:

уверавамо грађане да је све рађено по закону

ЕУтаназија у нацистичким концентрационим логорима није била „легална и по закону“. Истини за вољу, треба напоменути да историја нема ниједан документован податак о трговини људским органима логораша EU-schwitz.

новим законом сви аутоматски постајемо „претпостављено добровољни“ донатори органа (извозна шанса економског тигра југоисточне Европе)

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://ekonomskevesti.com/srbija/novi-rekord-javni-dug-povecan-za-13-milijardi-dinara/
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80_%D0%90%D1%83%D1%88%D0%B2%D0%B8%D1%86
https://de.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia