Где-нестају-избеглице

Зашто нестају „избеглице“

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Хегелијанска дијалектика креира „проблем“ за реализацију глобалне агенде

Breaking News – према подацима Neue Osnabruecker Zeitung само за последњих неколико дана нестало је 700 од укупно 4,000 „избеглица“ у Доњој Саксонији. Многи од илегалних имиграната уопште нису регистровани, па државне службе немају буквално никакве податке о тим особама.

Зашто нестају „избеглице“

Слични извештаји стижу из Шведске, где након доласка илегални имигранти нестају без трага. Проблем „несталих избеглица“ понавља се и у другим земљама Европе, где након одбијања азила и престанка давања социјалне помоћи илегалци преко ноћи нестају – да би избегли депортовање. Захваљујући идиотским прописима, дојучерашње главосече са ратишта северне Африке и Блиског Истока имају несметану слободу кретања Европом.

Током ове године само је Немачка примила близу 800,000 илегалаца из Африке и са Блиског Истока. Јавности представљена као „избегличка криза“ одвија се масовна сеоба мушке, војно способне популације радикалних иламских земаља у Европу. Поред безбедоносних и здравствених претњи по локално становништво, економски удар на систем социјалне помоћи је финансијски неодржив.

Реализација Калерги плана „пан-европе“ насељене јединственом нацијом – насталом мешањем Европљана са досељеницима из Африке и Азије, послужиће глобалистима за реализацију обавезног чиповања становништва. Напрасно нестали илегални имигранти изазваће забринутост локалног становништва за своју безбедност, али разлога за бригу нема – „решење“ у виду чипа је спремљено давно пре него што се проблем уопште појавио.

  • Локално становништво биће медијски манипулисано причом да је то „искључиво за имигранте“, као и да је све то „за нашу безбедност“. Убацивање електронског чипа у људе биће обавезно законом, по „довровољном“ принципу насилне вакцинације.

Агенда 2030 УН предвиђа да се у наредних 15 година оствари циљ тоталитарне контроле светске популације – брендиран као „одрживи развој“. Глобалистичка тријада тоталне доминације над људима базира се на присилној вакцинацији, имагинарном (електронском) новцу и електронском чипу као непрекидном систему надзора.

Насилна вакцинација законом је обавезна као мера „заштите здравља“, а вештачки креиран економски колапс биће повод за елиминацију готовинског новца и увођење имагинарне (електронске) валуте. Проблем несталих „избеглица“ изазваће „реакцију“ забринутог становништва, што ће дати повод за „решење“ у виду електронског чипа.

  • свако грло на фарми мора имати свој жиг

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://sputniknews.com/europe/20150503/1021672853.html
http://www.infowars.com/sweden-on-verge-of-collapse-as-illegal-immigrants-surge-into-the-country/
http://www.dw.com/bs/izbjeglice-nestaju-bez-traga/a-18825570?maca=bos-TB_bs_avaz_sve-4962-html-cb

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia