НАТО-убија-Африканце-у-Медитерану-Спутњик

Софијино „милосрђе“

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Европска Заједница званично је отпочела нову акцију „хуманитарне помоћи“ избеглицама из Африке. Војна акција под шифром „Операција Софија“ има за циљ смањење прилива имиграната у Европу.

Софијино „милосрђе“

Хуманитарност мисије јасно показује састав „спасилачке екипе“ коју сачињава ратна армада европског крила НАТО. Италијански носач авиона са борбеном авијацијом појачан са пет ратних бродова има у првој фази 1,318 ангажованог војног персонала.

Теоретски циљ операција „Софија“ је пресретање бродова који кријумчаре људе и наводна „борба против мафије мора“. Практични задатак је елиминација прилива имиграната из Африке војном „хуманитарном акцијом“.

Бриселске бирократе ће хуманитарном операцијом Софија елиминисати мигранте, који су последица управо НАТО „хуманитарне акције“ бомбардовања Либије и „арапских пролећа“ у ЦИА режији.

Војној армади са пловећом борбеном авијацијом дата су овлашћења претреса, преусмеравања и пленидбе бродова и чамаца који превозе људе. Патролирање међународним водама Медитерана под „хуманитарним“ плаштом може бити злоупотребљено за пресецање линије снабдевања Руских трупа у Сирији.

Операција „Софија“ је реализација Британског предлога савету безбедности УН, којим је затражено одобрење за војне нападе 18 маја 2015. Савет безбедности УН дао је правни легитимет „хуманитарне“ елиминације имиграната који су последица такође „хуманитарне“ агресије на Либију.

Операција се одвија под окриљем EU NAVFOR – морских снага Европске Заједнице, која је идејно осмишљена као заједничка европска војска, али се у пракси налази под НАТО кишобраном и командним ланцем. САД нема намеру да дозволи Европи било какву независност – поготово не војну, те је улога наводно независног EU NAVFOR сведена на резеервни НАТО.

Имигрантски цунами који сада потапа Европу последица је САД и НАТО „земљотреса“ агресијом на Либију. Јавном ликвидацијом Гадафија и постављањем марионетског режима на власт, Либија је утонула у хаос и крвопролиће. Гадафи је јавно упозорио Европу да ће агресија на Либију цео Медитеран претворити у хаос.

Серија „арапских пролећа“ у ЦИА режији покренуле су највећи талас избеглица од Другог Светског рата. Афричка верзија „братства и јединства“ као последица НАТО агресије за резултат има насловне стране CNN:

  • „Муслимански имигранти бацају Хришћане са бродова у море“

НАТО „хуманитарне акције“ донеле су енорнмни профит међународним корпорацијама, а када је премашена квота јефтине радне снаге за Немачку индустрију одлучено је да се избеглички талас заустави.

  • Европска „хуманост“ на делу талас имиграната зауставља на хуманитарни начин – милосрдном војном операцијом „Софија“. Потапање избегличких чамаца ипак је јефтиније него смештај имиграната.
Хуманост ипак нема цену

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://edition.cnn.com/2015/04/16/europe/italy-migrants-christians-thrown-overboard/
http://www.globalresearch.ca/the-refugee-crisis-how-nato-kills-africans-in-the-club-med/5444945
Brief_30_Operation_Sophia.pdf
http://www.theguardian.com/world/2015/may/10/eu-considers-military-attacks-on-targets-in-libya-to-stop-migrant-boats
http://www.dw.com/de/eu-weitet-mission-gegen-schleuser-aus/a-18765216
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia