istina-o-isis-made-in-usa

Истина о ИСИС | Made by USA

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Најпре, да почнемо од имена – иако Амерички председник Хусеин воли да користи назив “ИСИЛ” (Исламска Држава Ирака и Леванта), обмана то ради са намером да прикрије прави назив и прави циљ те терористичке организације за уништење Сирије:

Исламска Република Ирака и Сирије

Када је чак и Америчким вазалима из NATO (North Atlantic Terrorist Organization) постала медијски непријатна отворена подршка званичног Вашингтона Ал-Каиди, против које се наводно бори већ неких двадесетак година, званичници Ал-ЦИА-иде су се досетили, одрадили “брендирање”, додали мало пи-ара и променили назив организације у ИСИС.

Бивши сарадник америчке ЦИА, Израелског Мосада и Енглеског МИ-6 Абу Бакр Ал-Багдали је постављен за вођу нове, реформисане “америчко-демократске” Ал-Каиде, са новим именом али и старим циљевима: дестабилизација Блиско-Источне регије, насилно обарање режима у државама тог региона и, најважније: освајање Сирије, која је званичном Вашингтону трн у оку већ дуже време – та земља иначе не користи петро-долар приликом продаје нафте, а географски је врло значајна за копнену инвазију на Иран.

Током неколико година џихадтисти ИСИС-а су убили више од 300,000. људи, две трећине убијених су Православни Хришћани, али су жртве њиховог терора и сами Муслимани. За само пар година свог деловања, уз несебичну Америчку подршку успели су између осталог да униште и пар хиљада векова старе историјске споменике и Храмове из Библијских времена – од некада лепе Религијске туристичке атракције, каква је била Сирија, остале су само рушевине. Ниједан иоле битан споменик из Старо-Хришћанских времена о којима пише у Библији није остао поштеђен, уништавали су чак и Исламске Џамије, а све то је остало медијски максимално неспраћено од стране мејнстрим новинара и телевизија – званични Вашингтон је одувек добро медисјки покривао своје “демократске борце за слободу”, сетимо се само свих злочина почињених над Србима у Хрватској, Босни, на Косову и Метохији, па све до скорашњег масакра у Одеси, или етничког чишћења Доњецке Републике.

Формације и борци ИСИС-а су добро познати и на просторима бивше Југославије: од стране Саудијске Арабије и Емирата спонзорисани џихадисти су вршили масакре над Србима у Босни, као и током агресије наци-пакта на СР Југославију приликом окупације Косова. Након тога џихадисти су пребачени у регије најпре Либије – приликом ликвидације Гадафија, потом и у земље као што је Египат и остале земље-жртве такозваног “Арапског пролећа”. Потом је на ред за “демократизацију” (читај: отимање нафтних поља) дошла Сирија, али су ту Ал-ЦИА-иди џихадисти потучени до ногу и поред све америчке подршке.

Током 2012-е ИСИС џихадисти су тренирани од стране англо-америчких војних инструктора у тајним камповима у Јордану и нато базама у Турској, од стране Америке су добили модерно наоружање, укључујући најмодерније мобилне против-тенковске системе, као и америчке “стингер” пројектиле за обарање авиона. Америчка влада је чак и званично послала финансијску помоћ од 500,000.000. ус долара пред ИСИ-ову инвазију на Ирак.

Пре пар месеци сам већ писао о Америчком плану за Сирију, као и плану за поделу Ирака, оно што се крије је права природа тих креатура као и злодела које чине некажњено, медијски максимално несипраћено и од стране Вашингтонске “беле куће” максимално подржано. Крије се наравно и прави разлог за све то – богата Ирачка налазишта бесплатне нафте од којих ће мулти-националне компаније зарађивати милијарде петро-долара на дневној бази. Давно смо превазишли времена када су ратови вођени због Идеала, због нације, или религије – ратови се воде за налазишта нафте, гаса, за племените метале, а ако се настави овим темпом, нисмо далеко ни од времена када ће се ратови водити због налазишта – воде и хране.

За крај, о ИСИС – они су џихадисти који снимају са “ај-фон”-ом своја зверства, промовишући их преко америчких друштвених мрежа као што су фејсбук и твитер. Они су звери који најпре терају заробљене Хришћане да се моле Алаху да би их потом заклали, пред камерама. Они убијају новорођенчад и ваде им срца. Они су – амерички савезници и “борци за демократију”. Они су оружје неокон глобалиста за дестабилизацију независних држава и депопулацију и де-индустријализацију Блиског Истока, и – они се неће зауставити тамо, продужиће даље, као и до сада, тамо где је званичном Вашингтону потребан повод за војну агресију.

Битно је не изгубити из вида не интересе појединих држава, назовимо их “велике тројке” ЕЗ – Енглеска, Француска и Немачка, већ мулти-националних компанија тих земаља које праве огромне профите отимачином туђе нафте. Подела је већ направљена, остало је само да се спроведе у дело: Американцима – њиховим нафтним компанијама ће припасти централни део Ирака са Багдадом, Саудијска Арабија и делимично Иран ће се задовољити једним пустињским али нафтом богатим јужним делом, а компанијама ЕЗ ће припасти Курдски део Ирака – Курди ће можда добити неки облик независности, а Турска, која је својатала тај део Ирака већ деценијама ће у замену за то добити – Балкан, у преводу: нас. Сетимо се свих Ердоганових претњи упућених Српској, Турској војној флоти у Неуму, као и његовог својатања Српског Косова – на које наши званичници нису смели чак ни да реагују протестном нотом.

Фарса око наводног бомбардовања џихадиста од стране Америке је само то што јеста – медијска фарса у холивудској режији. ИСИС-овци су се дрзнули и напали нека налазишта нафте у власништву западних нафтних магната, мало ће добити васпитну меру – авијацијом али без икаквих озбиљних последица. Озбиљни планови су резервисани за – Сирију, наравно. Амерички председник Хусеин је већ најавио да “напади из ваздуха нису ограничени територијом и да ће потрајати неко време”, преведено на језик обичних људи ово је само увод у инвазију на богата Сиријска налазишта нафте – макар им обмана потурио опет неки Малезијски Боинг 777 као повод за то.

  • Комплетна светска медијска мејнстрим пропаганда се свела на један глобални “Wag the Dog” сценарио – свима нама који су одгледали филм и који су били три месеца жртве америчког иживљавања нису потребна додатна објашњења.
Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia