Ко су прави „терористи“ ?

Ко су прави „терористи“ ?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Америчка полиција је у координисаној сарадњи са ФБИ и Child Protective Services успешно елиминисала „терористичку претњу“.
  • Терористи оличени у 12-о чланој породици Naugler из руралног дела Кентакија (САД) су постали жртве прогона због терористичког дела знаног као – здрав начин живота.

Ко су прави „терористи“ ?

Родитељи Џое и Никол су ухапшени, а десеторо њихове здраве и срећне деце су одузете и смештене у дом за напуштену децу. Повод за „анти-терористичку“ акцију здружених снага америчке параполицијске државе је њихов начин живота.

Такозвани „Off the Grid“, независтан начин живота у хармонији са природом је најједноставније речено облик егзистенције карактеристичан за Шумадију до пре четврт века. Сеоски начин живота, са узгојем здраве, природне хране и домаће стоке за исхрану је доказан рецепт за здрав живот. Према доступним подацима, само у Америци тренутно 180,000 породица живи таквим начином живота. Повратак природном начину живота, без хемикалија, пестицида, флуора у води, отрова у вакцинама и ГМО смећа у храни постаје све популарнији широм света.

Ко-су-прави-терористи-здрав-природан-начин-живота-је-тероризам

Грех породице из Кентакија је био тај што су свој начин живота поделили на својој фејсбук страници „Blessed little Homestead“. Идиличне фотографије реалног живота срећне, здраве „Off the Grid“ породице нису могле проћи некажњено. Наводна анонимна пријава је послужила као оправдање за упад полиције и анти-терористичке јединице на породично имање и хапшење родитеља. Службеници Child Protective Services су одузели децу од родитеља и сместили најпре у дом за децу без родитеља, а потом раздвојили и послали у такозване хранитељске породице у четири различите државе.

Као разлог за одузимање – иначе савршено здраве и срећне деце од родитеља, наведена је невакцинација и кућно образовање. Према америчким законима, деца нису обавезна похађати јавне школе, већ је едукација омогућена како у приватним школама, тако и у одговарајућем школовању код куће.

Прави разлози бруталног третмана породице из Кентакија су много дубље природе. Ради се о преседану који ће постати устаљени шаблон суптилне елиминације свих који се успротиве глобалистичкој визији новог поретка. Одузимање деце од родитеља је спровођење фашистичке мантре „деца не припадају родитељима – већ држави“. Идеја зачета за време Хитлер „југенд“ свој врхунац достиже реализацијом такозване „родне равноправности“.

  • Усвајањем илегалих закона, којима се директно нарушавају Устав и укидају људска и грађанска права, ненародни државни апарат преузима на себе улогу Бога. Деца не припадају родитељима, већ држави, а Ваше здравље не припада Вама већ провизионом лобију мафије „велике фарме“.

Глобалистичка визија новог поретка се базира на идеји неспособности, несамосталности и зависности становништва. Без обзира на нацију, религију или расу, државном механизму су потребни послушни робови, способни за обављање радних задатака, али неспособни за било шта више од тога.

Тотална зависност од државног буџета, социјалне помоћи и народних кухиња обезбеђује тоталитарну моћ владавине над масом. Неспособни да обезбеде за своју породицу и себе, све већи број људи губи своју слободу и вољу. Самостални, независни и самомислећи људи представљају опасност по поредак, и као такви постају легитимна мета глобалиста. Посматрано из угла наших робовласника, сви терористи Ал-Каиде заједно представљају мању опасност од једне срећне породице која живи здравим начином живота.

Ако мислите да једна породица из Кентакија није вредна Ваше пажње, схватите да ускоро Ваша породица и Ви можете постати „терористичка претња“. Одбијете ли насилну вакцинацију, Ваша деца такође могу бити одузета и дата на усвајање педерима и травеститима, према новом закону о „родној равноправности“.

Ћутање није златно решење, Јевреји су ћутали у нацистичкој Немачкој – епилог добро знамо.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://en.wikipedia.org/wiki/Off-the-grid
http://www.infowars.com/police-seize-10-children-from-off-grid-homeschool-family/
http://www.zerohedge.com/news/2015-05-09/police-abduct-10-children-family-kentucky-because-their-grid-lifestyle
http://www.offthegridnews.com/current-events/police-seize-10-children-from-off-grid-family-because-theyre-homeschooled/
http://endoftheamericandream.com/archives/20-signs-that-the-nazification-of-america-is-almost-complete

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia