NATO пљачка Србије

NATO пљачка Србије

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Крупни потписи ИПАП споразума пред Бриселским камерама сакрила су детаље одштампане ситним словима.
  • Колико год промовисана „дипломатско – научна сарадња“ са нато, као једним агресивним војним савезом изазива сумњу, постоје много већи разлози за бригу.

NATO пљачка Србије

Брендиран као „спровођење политике инклузије“, други циљ споразума ИПАП је гетоизација Србије. Један од примарних циљева нато агенде је претварање Србије од депоније осиромашеног уранијума у депонију нежељених миграната из држава ЕЗ. Нато је задужен за спровођење споразума о реадмисији, потписаног 18 септембра 2007. Према члану 3/А, Србија је дужна да прихвати:

на захтев државе чланице (ЕЗ) без посебних формалности – било ког држављанина треће земље

Другим поглављем ИПАП споразума Србија се обавезала на пружање јаничарских услуга нато пакту. Такозвано ангажовање и учешће у мултинационалним војним операцијама је зачетак српске „црне легије“. Чињеница која не би требала да нас превише зачуди ако знамо ко је рођени ујак бившег председника и министра одбране, босанца Тадића.

Хитлерова нацистичка Немачка је (такође) потписаним тројним пактом тражила мања овлашћења од ингеренција које има нато. Амерички и нато војници, осим слободе кретања и коришћења наше војне инфраструктуре добијају на поклон и базу „Југ“ код Бујановца. Поносни грађани Србије ће имати част и привилегију да својим, кроз порез отетим новцем финансирају изградњу комплетне нато инфраструктуре на Балкану. Аутопут „жуте куће“, од Тиране преко Приштине до Ниша је само један од тих пројеката.

Сорошев балван на месту министра спољњих послова 18 јула 2005 потписао споразум о транзиту нато трупа кроз Србију. Босанац Тадић је 7.9.2006 године потписао SOFA споразум, којим су амерички и нато војници добили имунитет „за било које поступке и било какво учињено дело“ – укључујући и убиство грађана Србије. Гвоздена завеса контролисаних мејнстрим медија је сакрила забрињавајућу паралелу са некадшњом Немачком окупацијом. Прво поглавље ИПАП споразума под тачком 1.2.4 садржи термин који нема додирних тачака са војним питањима.

  • Под контектстом регионалне и међународне сарадње и снабдевања енергијом, NATO на себе преузима овлашћења:
убразно спровођење економских реформи и приватизације

Најава хитне приватизације друштвених предузећа од стране домаћих политичара добија право значење у контексту чињенице да ће српска предузећа приватизовати – нато. Пљачкашку приватизацију виђену на примеру железаре Смедерево, када је амерички UsSteel дошао, претопио тенкове, покупио зараду и оставио дуг од 200 милиона долара грађанима Србије, гледаћемо на много већем нивоу.

Планирану до краја ове године, нато ће извршити „приватизацију и економске реформе“ над преосталим предузећима и економским ресурсима у Србији. Уништавање српске привреде започето бомбардовањем фабрика током агресије 1999 године, настављено пљачкашким приватизацијама након октобарског пуча, биће завршено нато пљачком преживелих остатака. Епилог агоније ће бити чињеница не само да ће Срби у наводно својој држави постати обесправљена мањина, већ да ће постати подстанари и јефтино робље западних компанија у истим оним фирмама које су направљене новцем грађана Србије.

Европска заједница користећи нато само наставља политику коју је започела организација „Тот“ за време нацистичке окупације. Названа по свом оснивачу Фрицу Тоту, немачка цивилно-војна организација је функционисала током Другог Светског рата на окупираним тероторијама од Француске до Совјетско Савеза.

  • Примарни задатак Тот организације је била изградња путева и инфраструктуре за трупе Вермахта, користећи логораше као бесплатну радну снагу. Под заштитом нацистичких трупа, Тот је отимао ресурсе, природна богатства и фабрике окупираних земаља, спроводећи тадашњу верзију „економских реформи и приватизације“.

Војна агресија нато 1999 је била почетак краја Србије као самосталне, суверене државе. Октобарски пуч и довођење нато ђака, школованих и добро плаћених од влада нато земаља се показало као добра инвестиција. Нато ђаци су успешно спровели постављени задатак разарања институција, уништење војске, полиције, школства, здравства и морала нације. Цео век експеримента над српским народом улази у фазу која се може назвати – коначно решење.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
www.mfa.gov.rs/sr/images/ipap/ipap.pdf
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:539368-Vojska-NATO-moze-da-sparta-Srbijom
https://getosrbija.wordpress.com/2015/04/01/zasedanje-i-donoenje-odluka-na-sednicama-vlade-u-srbiji/
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Vucic-Privatizacija-Zelezare-konacan-cilj-drzave.sr.html
http://www.vesti.rs/Boris-Tadi%C4%87/Rodjeni-ujak-Borisa-Tadica-je-osnivac-ustaske-Crne-Legije-Jure-Francetic.html
http://de.wikipedia.org/wiki/Organisation_Todt
http://pokret.net/cms/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=28&cntnt01origid=89&cntnt01detailtemplate=my_showdetail.tpl&cntnt01dateformat=%25d.%20%25m.%20%25Y.&cntnt01returnid=62

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia