Hacked-by-Bilderberg

Hacked by: Bilderberg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Интернет „False Flag“ по наруџбини – шта скривају наводни хакерски напади?

Почетак јуна означили су „највећи сајбер напади икада“, наводна мета су била 4 милиона федералних докумената САД. Вашингтон је по навици одмах кинеске хакерске чете, да би се већ наредног викенда поновио „највећи хакерски напад“.

Hacked by: Bilderberg

Примарна обележја за „False Flags“ нападе под лажном заставом су медијски спин и савршени тајминг. Мејнстрим медији од првог тренутка имају спремну матрицу, са унапред познатим кривцима. Напади под лажном заставом су „проблем“ који се догађа у идеалном времену са циљем изазивања „реакције“ јавности, на унапред спремно „решење“.

Куриозитет „највећих хакерских напада икада“ је њихов савршен тајминг са одржавањем 63-ћег Билдербершког састанка. Билдерберг 2015 одржан је у хотелу InterAlpen код Телфса (Аустрија), а једна од примарних тема била је управо безбедност интернета – cybersecurity.

Занимљив је избор наводне мете хакерских напада – лична документа и сви подаци база података државних службеника САД. Јавности је потребно јасно ставити до знања да ако најзаштићенији државни подаци нису безбедни – ни подаци самих грађана нису више сигурни.

  • Спасоносно „решење“ најавио је лично председник Барак Хусеин већ наредног дана после „највећег хакерског напада“ – нет идентификација. Лична карта за коришћење интернета замишљена је као „smart card“ биометријска верификација. Делузиону заштиту података пружиће исте оне службе које нису могле да заштите ни идентитет својих тајних агената.

Планирано је везивање не само свих налога друштвених мрежа и електронске поште, већ и сам приступ интернету. Особе без „интернет паметне картице“ неће бити у могућности да приступају светској мрежи.

Рањивост садашњих лозинки је доказана, али могућност заштите приступа изменом шифре је лагана. Увођењем личне карте за интернет, сви заједно постајемо лака мета без могућности било каквих измена – што је од самог почетка и био циљ.

Свеједно ради ли се о скенирању зенице ока, отиску прста или додељеном броју као што је ЈМБГ, све накнадне измене биће онемогућене. Циљ је олакшано праћење свих активности, претрага и комуникација оних који пристану на „нет личну карту“. Паметни телефони су нас довели у статус затвореника са наногицом 24/7, а нет идентификација има исти циљ, али у виртуелном простору.

Стратегија се заснива на застрашивању јавности са наводном угроженошћу. Решење тоталне контроле комуникација је базирано на константном праћењу свих активности. Најављена интернет идентификација је само начин увођења светског становништва у конц-логор глобалног Гулага.

Друштвене мреже већ дуже време користе препознавање лица (face recognition), чији си подаци могу користити за идентификацију на јавним местима помоћу камера видео-надзора. Појам приватности особе је заједно са личним подацима постаје ствар прошлости, уз могућност будуће злоупотребе.

Наводни „највећи хакерски напад“ је ништа друго до спровођење агенде тоталитарне контроле становништва. Бивши ЦИА директор Michael Hayden јавно је изјавио да хакерски напапд није одрађен из Кине. Незванично, извођач радова је америчка NSA.

Цензуру интернета најавио је Енглески премијер Камерун (ћосави) на УН седници септембра прошле године. Паришки „шарли хебдо“ False Flag искоришћен је од стране председника САД за форсирање „неутралности интернета“ – net neutrality.

Лажни хакерски напади су почетак праве цензуре интернета, чији ће приступ бити онемогућен свима који одбију виртуелну „наногицу“. Слобода говора која није по укусу режима ће бити кажњена укидањем приступа интернету.

Орвелијанску полиција за мисли, код нас оличену у сорошитским НВО „чуварима морала“ смо прилику да видимо на делу. Сваки пут када треба раскринкати лаж и јавности рећи истину – свеједно ради ли о се о вакцинама или Сребреници, појави се нека морална громада „на белој црти“ да запрети затвором.

  • Тоталитарни режими подразумевају тоталну контролу не само слободе кретања, говора и изражавања, већ и слободу мишљења. Приватност је ствар прошлости, а истина је законом кажњива.

„ако желите визију овакве будућности, замислите чизму која стоји на људском лицу – заувек“ – Орвел

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.bilderbergmeetings.org/press-release.html
http://www.infowars.com/obama-pushes-internet-id-verification-in-response-to-nsa-hacking/
http://dailycaller.com/2015/06/18/former-cia-director-says-opm-hack-is-not-shame-on-china/
http://www.washingtonpost.com/world/national-security/chinese-hack-of-government-network-compromises-security-clearance-files/2015/06/12/9f91f146-1135-11e5-9726-49d6fa26a8c6_story.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia