zika-virus-donacija-fondacije-rokfeler

Рокфелер донација: „зика“ вирус

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Глобално министарство заразе, познато као Светска Здравствена Организација (WHO) наставља да шири панику користећи „зика“ вирус. Мејнстрим медији су већ најавили нову глобалну претњу, уз констатацију да ће се „свет бојати вируса зика још бар две године“.

Рокфелер донација: „зика“ вирус

Шефица СЗО, Margaret Chan изјавила је да је ниво аларма „екстремно висок“ и сазвала састанак одбора за ванредно стање. Прошли сазив управног одбора глобалне фармацеутске мафије био је 2014 године, у јеку епидимеије еболе.

Начин промоције „зика“ вируса је „copy-paste“ маркетинга виђеног 2014 на примеру еболе. Оснивање СЗО при организацији УН 1948 године финансирала је злогласна Rockefeller Foundation, а као партнер се последњих година појављује Bill & Melinda Gates Foundation. Заједничка карактеристика „филантропских“ фондација Рокфелера и Била Геја је њихов заједнички рад на пројектима стерилизације и депопулације, коришћењем насилне вакцинације.

zika virus donacija fonadcije rokfeler

Само у Колумбији 40,000 жена је стерилизовано вакцинама које је финансирала Рокфелер фондација. Вакцине фондације Била Геја оставиле су 47,000 парализоване деце у Индији као „колатералну штету“ споредног ефекта полиовриуса. СЗО је од стране Афричких научника означен као главни кривац за избијање епидемије еболе, а њиховим вакцинама против тетануса вршена је масовна стерилизација у Кенији.

  • Вирус „зика“ регистрован у Африци 1947 године мигрирао је у Латинску Америку захваљујући фондацији „филантропа“ Била Геја. Избијање епидемије у Бразилу повезује се са генетски модфикованим комарцима Британске компаније „Oxitec“, чији је оснивач – гле чуда: Bill and Melinda Gates Foundation.

Oxitec је са циљем борбе против денга грознице 2011 године генетски модификовао Aedes aegypti сој комараца. Регија у Бразилу где су прошле године убачени генетски модифковани комарци, постала је епицентар избијања епидемије „зика“ вируса.

Ситница коју медији прећуткују је употреба такозване „Tdap“ тровалентне вакцине против тетануса, дифтерије и великог кашља од 2011 године. Кампању насилне вакцинације је са 307,000 $ финансирала – гле чуда: Bill and Melinda Gates Foundation. Масовна вакцинација од стране FDA класом „ц“ означене вакцине, на којој чак и буквално стоји упозорење „не користити током трудноће“ нико није повезао са оштећењем мозга (микроцефалија) новорођених беба.

  • Мејнстрим медији су врло успешно игнорисали можда и најбитнији детаљ целе „зика“ саге. Зика вирус је регистрован код ATCC (глобални центар биоресурса) као патент под бројем ATCC VR-84, име власника патента:
J. Casals, Rockefeller Foundation

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.blic.rs/vesti/svet/nova-globalna-pretnja-svet-ce-se-bojati-virusa-zika-jos-barem-dve-godine/t3pxj1p
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Health_Organization
http://www.atcc.org/Products/All/VR-84.aspx?slp=1&geo_country=us#history
http://www.trinfinity8.com/zika-virus-mosquitos/
http://theantimedia.org/zika-outbreak-epicenter-in-same-area-where-gm-mosquitoes-were-released-in-2015/
https://jonrappoport.wordpress.com/2016/01/29/zika-freakout-the-hoax-and-the-covert-op-continue/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia