pharmageddon-zika-virus-problem-reakcija-resenje-bez-problema

Pharmageddon: „зипа“ поручиће вакцине

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Користећи формирање владе као параван, лоби фармако-мафије спрема нов биолошко-хемијски напад на становништво.
  • У сенци ликвидације главног сведока рушења Савамале, ударни фронт фармако-мафије припрема терен за непостојећу пандемију.
  • Глад за провизијом натерала је институт „Батут“ да хитно распише тендер за „зика“ тест, неопходан за промоцију „пандемије“ вируса ради боље продаје вакцине.

Pharmageddon: „зика“ оружје био-хемијског екстра-профита

Користећи ликвидацију главног сведока рушења Савамале као параван, провизиони лоби фармако-мафије прави нову „комбинацију“. У сенци формирања скупштине и владе, институт „Батут“ је по хитном поступку расписао тендер за набавку тестова на „зика“ – пре него што се вирус уопште појавио.

Истог дана када је у Словенији наводно откривен први случај заразе вирусом „зика“, домаћа фармако-мафија се бацила на посао. Набавка „зика“ вакцине као врло уносан посао најпре захтева куповину скрининг теста за откривање „првог случаја зика у Србији“.

Након „извлачења срећног добитника“ позитивног скрининг теста, медије ће по већ виђеном шаблону преплавити наслови:
„Хорор ! Зика вирус стигао у Србију !

Бриљантна идеја фармако-мафије је правовремни „пласман робе“ (вакцине) за тестирање на становништву Балкана – пре продаје на тржиште Западне Европе. Домаћи „експерти“ за тешке дефекте новорођених беба у Јужној Америци окривљују комарца соја „Aedes aegypti“ из хиљадама километара удаљене Африке.

Пригодним стицајем околности, и вакцина и сам вирус „зика“ су директно повезани са добро знаним „филантропским“ фондацијама за депопулацију.

Вирус „зика“ регистрован први пут у Африци 1947 године (ZIKV ArboVirus), једини је од породице арбовируса који се преноси сексуалним путем. Као носилац вируса означени су комарци соја „Aedes aegypti„, а последице „зика“ код новорођених беба је микроцефалија – смањење обима главе, које се јавља и као последица хромозомских поремећаја, али и Генетских Мутација (модификација).

Управо се фамозна Генетска Модификација везује са појавом „зика“ вируса у Бразилу, што је био повод да Светска Заразна Организација (WHO) прогласи глобалну „ванредну ситуацију“. Генерална директорка СЗО Маргарет Чен је у Женеви прогласила „екстремно висок“ ниво узбуне, захтевајући „хитан и јединствен глобални одговор“, уз напомену да:

„Иако нема доказа – за нагли пораст беба деформисаних микроцефалијом искључиви кривац су комарци“

Сплетом околности, највећи финансијер СЗО – Фондација Рокфелер уједно је и власник патента „зика“ вируса, регистрован као ATCC VR-84. Избијање епидемије у Бразилу уследило је након што су за борбу против денга грознице „ангажовани“ Генетски Модификовани комарци соја „Aedes aegypti“.

Комарци Aedes Аegypti OX513A су генетски модификовани у лабораторијама Institut Pasteur (Париз), да би у сарадњи са СЗО центром Vectors at the Institute for Medical Research (IMR) у Малезији били „пуштени у промет“ у Бразилу. Производњу генетски модификованог комарца компаније OXITEC финансирала је „филантропска“ Bill & Melinda Gates Foundation.

Фондација Била Геја је са 307,000 $ спонзорисала и „Vanderbilt Vaccine Research Program„, чије истраживање је потврдило да су TDaP вакцине – против дифтерије, тетануса и великог кашља „безбедне за труднице“ у Бразилу. Америчка FDA (US Food and Drug Administration) је спорну TDaP класификовала као класу „ц“ вакцине – која се НЕ препоручује трудницама у САД.

Упозорење на „тешке и нежељене реакције оштећења мозга фетуса долази у паковању са вакцинама.

tdap upozorenje za vakcine
tdap upozorenje za vakcine

Под окриљем Била Геја, програм вакцинације трудница у Бразилу покренут је у другој половини 2014 године. Рођење беба трудница вакцинисаних са TDaP у 2015 обележило је избијање епидемије „зика“ вируса – за шта су окривљени комарци Aedes Аegypti из Африке. Латински назив за Египат је „Аegypti“, а комарци ни уз најбољу вољу не могу прелетети 10,000 километара.

По налогу „експерата“ из СЗО (WHO), власти у Бразилу су послале 220,000 војника у борбу против вируса „зика“. Морбидна идеја прскања насељених кућа тешким пестицидима резултовала је ширењем епидемије и стварањем „проблема“ за „реакцију“ јавности – на унапред спремно решење.

Спасоносно „решење“ зика вируса најављује Индијска компаније Bharat Biotech, коју још од 2002 године финансира – гле чуда: Bill & Melinda Gates Foundation. Фондација Била Геја као један од највећих спонзора СЗО (WHO) директно је умешана у проблем-реакција-решење „зика“ вируса.

Разорно обољење микроцефалија појављује се као последица уједа комарца, али и као „нежељена реакција“ на TDaP, услед коришћења пестицида или Генетске Модификације (мутације гена). Сви могући узрочници појаве микроцефалија код беба директно су везани за глобалну „тријаду депопулације“: СЗО (WHO), Foundation Rockefeller (власник патента VR-84) и Bill & Melinda Gates Foundation.

Вирус „зика“ као оружје насилне вакцинације, стерилизације и депопулације се јавности продаје на исти начин као Америчка агресија на Ирак – оправдана „оружјем масовног уништења“. Када се испоставило да Ирак не поседује никакво оружје за масовно уништење, за милионе побијених Ирачана је већ било касно.

Хегелијанска дијалектика, коју је Дејвид Ајк назвао „проблем-реакција-решење“ улази у парадигму: NO Problem-Reaction-Solution. Јавност је толико незаинтересована не само за догађаје у свету, већ и за свој сопствени живот да више чак ни „проблем“ није потребан.

Довољно је само створити илузију проблема, привид лажне угрожености и имагинарне пандемије, за шта је први корак:
Набавка скрининг теста на „зика“ вирус.

Планери нове еобле одабрали су чак и савршену локацију за промоцију свог "производа". Летње олимпијске игре "Rio de Janeiro 2016" су идеалан начин да "stealth" комарац постави нов рекорд у профиту фармако-мафије.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=09&nav_id=1141515
http://www.alo.rs/batut-raspisao-tender-za-zika-testove/54843
http://www.carsa.rs/rusija-optuzila-bila-gejtsa-da-je-stvorio-zika-virus-kao-biolosko-oruzje/
http://www.activistpost.com/2016/01/is-zika-virus-the-next-tool-for-forced-sterilization-vaccination-and-depopulation.html
http://www.naturalnews.com/052847_Bill_Gates_Zika_virus_depopulation.html
http://www.oxitec.com/health/our-products/aedes-agypti-ox513a/
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/03/01/zika-virus-gates-foundation.aspx
http://www.business-standard.com/article/companies/what-s-behind-bharat-biotech-s-zika-hype-116021501070_1.html
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia