deca-najvece-bogatstvo-medicinska-mafija

Деца највеће богатство | Продаја фетуса нови бизнис фармако-мафије

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Удружење родитеља несталих беба Србије тврди да је немогуће да само у породилишту у Вишеградској улици недељно умре 12 беба.
  • Председник удружења Владимир Чичаревић сматра да се ради о лажирању смрти новорођенчади ради њихове продаје.

Трговина децом и органима фетуса нови „бизнис“ фармако-мафије

Под притиском јавности, формирана је радна група министарства здравља, правде и полиције ради утврђивања чињеница о несталој деци. Досадашњи учинак радне групе свео се на нацрт закона – у најави наравно, чија ће јавна расправа трајати до 15 септембра.

  • Јавности је добро познат случај докторке Јасмине Јанковић, која је злоупотребом положаја продавала децу странцима. Као представник агенције за усвајање „Reece’s Rainbow“ из САД, др Јасминка Јанковић продавала децу ометену у развоју странцима за 8,000 $.

Злоупотребивши информације као специјалиста за физикалну медицину и рехабилитацију у центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској, др Јасмина Јанковић је зарадила завидну количину америчких долара продајом српске деце. Случај је доспео у јавност тек по рекламацији новопечене мајке из САД, Кејси Калверази која је 2010 пријавила случај.

Да се не ради о изузетку, већ о добро уходаној „комбинацији“ говори ћутња надлежних државних органа. Тужилаштво је покренуло предистражни поступак против докторке Јанковић непосредно пред њену смрт, док званична истрага никада није покренута.

Србија је као лидер – не само у региону, прва у Европи и по броју абортуса. Званична статистика не постоји, а незванични подаци говоре о 150,000 до 200,000 абортуса годишње. Оно што државни органи и мејнстрим медији прећуткују је „абортус бизнис“, који доноси енормну зараду.

Амерички центар за развој медицине недавно је објавио тајно урађен снимак разговора са надлежном из пројекта „Planned Parenthood“. Америчка докторка Marry Gatter из Лос Анђелеса је лежерно, уз чашу црвеног вина – у скривену камеру изјавила да:

„продајом органа абортираних беба може да се купи Lamborghini“

Абортус је не само у Србији, већ и у САД врло профитабилан посао. Болнице и доктори умешани у „бизнис“ најпре наплате абортус, а потом органе фетуса продају лабораторијама за експерименте. Анонимни извори из САД тврде да се зарада од једног људског фетуса мери десетинама хиљада долара.

  • Медицински часопис „LifeNews“ 5 августа 2015 објавио је чланак о „напретку“ етике у здравству, насловљен са:

„органи абортираних беба се трансплатују у лабораторијске мишеве“

Универзитет Rochester за потребе својих експеримената су убацивали делове абортираних беба у мишеве. Уношење глијалних ћелија ембриона у мозак миша донело им је лабораторијски надимак „супер миш“, зато што су мишеви са бебиним ћелијама у себи четири пута надмашили „обичне“ мишеве.

Лабораторијски експеримент универзитета Rochester захтевао је људски фетус абортиран у другом семестру трудноће, од 18 до 22 недеље. Једина одвратнија чињеница од самог експеримента је сагласност надлежних и ћутање мејнстрим медија.

Деца јесу највеће богатство, али Lamborghini је ипак Lamborghini

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.infowars.com/msnbc-shills-for-planned-parenthood-as-second-damning-video-is-released/
http://thefederalist.com/2015/07/21/second-video-of-planned-parenthoods-baby-organ-trafficking-scheme-surfaces/
http://www.lifenews.com/2015/08/05/where-do-the-body-parts-of-aborted-babies-end-up-scientists-transplant-their-brain-tissue-into-mice/
http://www.telegraf.rs/vesti/1521208-doktorka-prodavala-strancima-bolesnu-decu-zaradjivala-na-usvajanju-hiljade-dolara
http://mondo.rs/a786288/Info/Drustvo/Prodavala-srpsku-decu-strancima-za-8.000-dolara.html
http://srbijapress.com/do-sada-je-ukradeno-preko-100-000-beba-u-srbiji-nemoguce-da-u-visegradskoj-nedeljno-umre-12-beba/
http://www.srbijadanas.net/evropski-rekorderi-u-abortusima/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia