soroseva napredna stranka

Весна Веизовић: Корен свог зла је у политичким партијама (Видео)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Васељенска Тв

Весна Веизовић: Корен свих проблема и свог зла је у политичким партијама (Видео)

Зло антихришћанско семе из ког је поникло исто такво зло стабло које при том разгранало и ушло у све поре нашег друштва.

Сигурно је да смо сви ми криви због тога. Али исто познато је и да је народ руља. Да та иста руља данас виче осана а већ сутра распни га. Дакле народ је поводљив, као сунђери, све прихвата и све прима. а ко је протеклих деценија имао да да неки паметан пример овом народу? Народу кога су Карађорђевићи још сатрли у успону претварајући нас против наше воље у југословене, па затим комунисти који одлучили да је православни Бог мртав, па онда титови питомци који су након његове смрти начинили вишепартијски систем и од једне комунистичке странке направили бројне друге позиције и опозиције од којих ни дан данас не можемо да живимо.

Све те странке су гране оног дрвета зла. Дрвета које је и узрок и свих подела међу народом. Руљом која је и после неколико деценија обмана од стране Драшковића, Шешеља, Дачића, мртвог Слобе, Вучића, Тадића да се и даље дели и очекује од некога од ових да му реши муке, не схватајући да су баш они узрок свих његов мука. Да су они од истог семена зла потекли.

Они су смањили плате и пензије, распродали све државне и друштвене фирме и оставили људе на улици без посла. Па су онда измислили приватне извршитеље који онда тај народ, који су претходно онемогућили да ради и заради, исељава из свохиј домова, отима им имовину.

Они су распродали наше фирме, фирме које су наши очеви и дедови изградили , и довели странце којима су наш новац дали да запосле наш народ и да их третирају као робове, понижавају, отпуштају и малтретирају како им воља.

Они су увели обавезну вакцинацију, они су измислили људска права, одузимање деце сиромашнима, па финансирање богатих. Они су педере и лезбејке, и остале ненормалне сподобе уздигли на пиједестал успеха, они срамоту и промоискутитет прогласили за понос, а успех и морал за срамоту…“

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia