Milan Stamatovic

Стаматовић најављује кривичну пријаву против Зоране Михајловић

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Blic.rs

  • Председник општине Чајетина Милан Стаматовић саопштио је данас да ће поднети кривичну пријаву за клевету против министарке грађевинарства Зоране Михајловић.

Стаматовић најављује кривичну пријаву против Зоране Михајловић

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да Стаматовић није никаква жртва и да никада није доставио комплетну документацију за дозволу за изградњу кабинске жичаре – „гондоле“ и да су против њега већ подношене кривичне пријаве.

  • Стаматовић је оценио да „безобразлук и дрскост ове министарке за све и свашта која се јавно хвали да је западни играч, нема границе„.

Она се Златиборцима смеје у лице и каже да можемо да лежимо испред министарства, али она неће да потпише дозволу. Као да је печат за дозволу понела из родне Тузле, као да га је од некога добила у аманет, она верује да ће сто пута поновљена лаж да постане истина – навео је Стаматовић.

  • Он је у саопштењу оценио и да је Зорана Михајловић „вођа антисрпског лобија у Србији“.

Према његовим речима, „Златиборци њој и њеном шефу нису поверовали ни на последњим изборима где су напредњачке кабадахије и распикуће доживеле понижавајући пораз“.

– Отуда њена осветољубива хајка на нас који тражимо своје право на рад, бранећи своју дедовину и очевину, државну земљу од напредњачких узурпатора – навео је Стаматовић.

Стаматовић је додао да се тврдњом да на Златибору царује „организовани криминал“ и да ће то она „спречити формирањем напредњачког резервата Парк природе, Вучићев режим потпуно разоткрио“.

После овога, нема назад. Ми идемо напред и изградићемо своју гондолу и сачувати нашу земљу, а распикуће нека чине што је њихово – рекао је Стаматовић.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia