sta-to-pokusava-dzordz-soros-naslovi-sputnik-dc-leaks-hacks

Шта то покушава Џорџ Сорош? | Наслови: Спутњик & DC Leaks

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Наслови: Спутњик | Никола Врзић

Шта то покушава Џорџ Сорош?

  • Фондација за отворено друштво Џорџа Сороша, милијардера и филантропа по сопственом признању, почесто је, макар у оном малом делу западних медија који су о њој извештавали критично, описивана као најмање транспарентна међу америчким невладиним организацијама.

Хакерска организација која стоји иза интернет сајта „Ди-си ликс“ успела је, међутим, да разоткрије деловање „једне од најутицајнијих мрежа које делују у свету“, објавивши преко 2.500 интерних докумената Сорошеве организације.

Откривени документи Сорошеве организације, кад смо код креирања политичке сцене, показали су и да она активно настоји да у читавом свету утиче на стварање политичке, али и медијске атмосфере која ће повољно утицати на прихватање мигрантских таласа као, како се истиче, „нове нормале“, а и сам Сорош је, у недавном тексту у „Волстрит џурналу“, најавио да ће уложити пола милијарде долара у стварање услова за трајни останак блискоисточних миграната у Европи. Коментаришући овај демографски инжењеринг какав свет досад није видео, Јанковић истиче да је

„Сорош јавно лице интереса једне изузетно утицајне групе људи која се залаже за преображај, не само Европе него и читавог света“

  • Џорџ Сорош је и највећи појединачни финансијер председничке кампање Хилари Клинтон у САД, у коју је досад, како показују званични подаци, уложио 30 милиона долара. Зашто баш Хилари Клинтон? Слободан Јанковић објашњава:

„Она је симбол свега оног најгорег што тренутно постоји у САД, представник је војног лобија, финансијског лобија, она је кандидат рата, даљег наставка неолибералне економије, даљег рушења традиционалних друштвених вредности…“

То је веома смишљена политика која се спроводи и у САД и у другим државама, укључујући и Србију, политика припремања кадрова који ће, у грамшијевском смислу марширања кроз институције, доћи на одговарајућа места и одатле ће вршити утицај за који су програмирани.

  • Угледни израелски лист „Џерузалем пост“ је недавно, истраживши документа која је објавио „Ди-си ликс“, Џорџа Сороша назвао „креатором глобалног хаоса“ чији је циљ слабљење националних држава и традиционалних идентитета и вредности широм света.

Све оно што Сорош пропагира и финансира“, закључује Слободан Јанковић, „спада у процес глобализације — наводно зарад стварања глобалног мира — који подразумева глобално управљање, а за то је нужно слабљење националних држава и друштава и слабљење постојећих идентитета, било да су они укорењени у традиционалним религијама или у осећању националне припадности, и фокусирање на појединачне идентитете и потребе који, због нестанка колективних упоришта, неће више имати ни на шта да се ослоне“.

Прочитајте цео текст на: © Sputnik | Никола Врзић

https://rs.sputniknews.com/intervju/20160924/1108234437/sta-pokusava-soros.html

Хакована Сорошева документа можете погледати на DC Leaks

http://soros.dcleaks.com/

Хаковану преписку Колина Пауела погледајте такође на DC Leaks

http://dcleaks.com/index.php/portfolio_page/colin-luther-powell/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia